selamun aleyküm cümleten mustafa abi deniz ellerinize sağlık daha iyileri rast gelsin fatih senden korkan senin gibi olsun yayınla videoyu inanın arkadaşlar yağmurluk muhabbeti geçen ali ile yapmştk eğer düşünen var sa burada linki var gidin alın aslan gibi kullanın hayırlı olsun http://www.yagmurluk.biz/index.asp benim tavsiyemdir şöyle böyle vs laflara gerek yok isteyen alır istemeyen almaz hayırlı olsun yeri ümraniye iskinin yan tarafı ersin abi gidipte boş dönmek diyorsun abi de levrekte şimdiye kadar okuduklarmdan anladğım kadarı ile garanti balık olacak diye bir şey yok galiba he balık çok olur şans artar ksmetin varsa alırsn yoksa bakarsın rast gelsin inşallah çok isterim burada bir levrek yada spin ile tutulmuş dişli raporu görmeyi
Bu arada benim anladığım 19 kg lık dişli avını gece sahteyi fazla derine indirmeden yapmışlar spin takımla.. Ama bildiğim kadarıyla bu olayı yapmak için spin takıma gerek yok, çünkü geçenlerde avrupa yakası kıyı raporları sayfasında bahsi geçen bir rapor vesilesiyle sormuştum bu olayı ve gece rapala yüzdürmeyi uygulayanlardan gelen bilgilere göre gece biraz daha caf caflı sahteler ile 20-30 gr kurşunlar ile sahteyi ileri atıp dibe bırakmadan suyun üstünden yüzdürerek muazzam balık alıyorlarmış :thumb: o nedenle illa spin takımla çalışmaya gerek yok bence gece sahte yüzdürmek için