Ve Aleyküm Selâm... Ben ikinci konuda merakımı girdermeni isterim, mümkünse.. Kaşık derken alba toby kaşıkmı yoksa, bildik düz mekik şeklindeki kaşıkmı..!? Kaşığın iç tarafı ve yarım yaldız enine yarımmı..? yoksa boyuna yarımmı..? vede düz bildik parlak gri renkmi yoksa, yanar dönerli değişik renkte olan yaldızlı folyolardanmı..:! biraz fazla soru oldu ama, kusura bakma, şimdiden teşekkürler...
KASIK BILDIGIMIZ CENGIZ BALIKCILIKAKI DUZ KASIKLARDAN BAHSEDIYORUM BOYUNA DOGRU IC KISMINA YALDIZ OLARAK GRI GORDUM RENKLILERIDE OLUR DEDILER AMA GRI YALDIZLAR HER ZAMAN DAHA IYIDIR DIYE BILIORUM RESIMDE AARIM BIRAZDAN DAHA IYI ANLASILIR...
Hoşbulduk sabri ne var ne yok... deneme yaptınmı yeni makinayı... İnşallah kolunu yormaz at çekte, 150 ve üzeride kurşun, idk Allah cc kolaylık versin hadi rastgele... :thumb:
Çok şükür iyiyim abi senin sesini duymak iyi geldi Nasip olursa en yakın zamanda denicez abi makinayı
BIRGUN GELECEK BU VIDEODAKI ARKADASLARLA KAPISICAZ... http://www.youtube.com/watch?v=fUvw1inLidU&feature=player_embedded
Selamun aleyküm dostlar... Aramızda B Rh+ kan grubuna sahip kim var. Forumumuzdan birine acil lazımmış.Müsait olan varsa haber versin lütfen.