Geçmiş olsun kardeşim, arkadaşları ceptende aradık ama malesef uyan bulamadık.Eğer takas durumu söz konusu olursa sıkıntı olmaz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah
Allah şifa versin kardeşim. İzine göre yoğun abi Hafta sonu organizasyon olacak mı abi? Nasıl durumlar?
Maalesef kan değişimi olmuyor. Kan taze olarak alınıp trombositi ayrılıyor ve öyle veriliyor. Bu ara saçları döküldüğü için biraz sıkılıyor malum kız çocuğu İnşallah en kısa zamanda iyileşir..
Kırsaydın kamışını onun Bende neden bu saatte kadar gelmedi diyorum eve bi gelsin o oklavayı kafasın da kırıcam
Aleyküm selam Deniz hoşgeldin Senin imza ne oldu görünmüyor Bu hafta organize bir plan görünmüyor, bende c.tesi İstanbul dışında olacağım hasta ziyareti için Program yapanlar buradan yazarlarsa, takip edersiniz Niyekine
c.tesi yağmur gözüküyor mgm.gov.tr de.. accuweather da güneşli gözüküyor.. tam yazı tura oldu bu iş..
DUZ kasigin ic tarafinin yarisina yaldiz yapistirip deneyin derim....Snradan ben duymadim ben bilmiyorum huseyin kardes bize neden solemedin demeyin http://b1301.hizliresim.com/15/3/hm1uk.jpg
önce ürünü ortaya çıkaralım ismini hepberaber koyarız kullanıp randımam aldığımız rapalalarda ufak değişiklikler yaptık protptiplerini denedim sonuç sürer az kaldı