Aleyküm selam Cengizim Konuyu açan kişidende ses çıkmadı kiidk Lösemi hastası 7 yaşındaki bir çocuk içinmiş Amin Levent, sen nasılsın
Kardeşim bizden biraz uzun olabilirsin bişey demiyorum yaradan öyle yaratmış da yazılarını neden büyük punto da yazıyorsun ki?? hihi
Teşekkürler Fatih iyiyim sen nasılsın Şu an için birşey diyemem ama bu hafta sonu balık işi zor görünüyoridk
Hüseyin kardeş video yu izledim de bulmuşsun çinli tıfılları kapışırsın tabi adamlar senin yarın kadar dostum
hepinize iyi akşamlar ben 3 aydır bu rapala işi ile uğraşıyorum önümüzdeki sezona evelAllah yetişecek 4 modelin kalıpları üzerinde çalışılıyor önümüzdeki ay numuneler kısmetse hazır olacak 100/90 TÜRK malı. iyneyi Türkiyede üreten bir firma olmadığı için 100/90 an yazdım işAllah o da olacak
İyi akşamlar, tebrikler Onnik Abi ülkemizde bu işi yapan var mı bilmiyorum ama İstanbulda bu kadar balıkçının olduğu yerde rapala imalatı yapmanız çok isabetli olmuş.Hem dediğiniz gibi yerli malı olursa ithal etmek zorunda kalınmaz sermaye içerde kalır hemde birikim ve tecrübelerinizi imalata aktarabilirisiniz.Allah yardımcınız olsun.Yardıma ihtiyacınız olursa elimden geldiğimce yardım etmek isterim.
Onnik abi elinize sağlık.. merakla bekliyorum, nasıl birşey ortaya çıkacak acaba bu arada isim düşündünüz mü? Tarapala Fishing Lure
Kusura bakmayın merakta bıraktığım için aksilik kontörüm bitti ben de haber alamadım bir süre. Bu akşam için gerekli kan bulundu. Ancak ara ara kan ihtiyacı doğuyor tedavi için. Açtığım konu altında güncel olarak ihtiyaç duyuldukça haber vereceğim. İlginize teşekkür ederim..
Eyvallah kardeşim, bu aralar sende yoğunsun galiba Merhaba Onnik abi, haydi bakalım büyük bir merakla sonucu bekliyoruz, seri üretime geçtiğinde ilk talipler biz oluruz artık
Aslında Rapala imalatı yapmaya gerek yok İstanbullunun bu güne kadar kullanmış olduğu sahte balıklar boğazın kıyı şeritlerinde özellikle de yakın mesafeler de yatıyor.Bir iki dalgıçla uzun yıllar yetecek kadar sahte çıkarılabilir
Bu günlük sevindirici bir haber almamız iyi oldu bizim kanımız uyduğu sürece vermeye her daim hazırız.
Forum içinde bir kaç kişi ile irtibata geçip cep numaralarını alıp kan ihtiyacı olduğunda aramak veya en azından sms atmak daha hızlı çözüm olacaktır. ayrıca kan bulmak için forumlar var oraları da takip etmenizi tavsiye ederim. geçmiş olsun.