İstanbuldamı oturuyorlar, yoksa İzmittemi... Eğer bir gün önceden veya biraz erken haber verirseniz, elbet uyan birilerini bulur, yardımcı olmaya çalışırız, çok üzücü bir durum, tekrar acil şifalar diliyorum
Ve Aleyküm Selâm... Sanada iyi akşamlar, bir şey sormuştum bir kaç saat evvel, cevap gelmeyince, unuttun galiba... Selâmlar...
Tesadufen uskudarda bi arkadasi sinsi sinsi sarisinlari cekerken gordum ozellikle essek istavritleri boslamadan aliodu hayirdir LA diye yanina yaklasip aynisini yapip siz dostlarimla paylasmak istedim...
İstanbulda oturuyorlar. Zaten İlke hastanede yatıyor uzun süredir. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde. Haber verme konusunda öyle erken haber verebilme gibi bir durum olmuyor. Test sonucuna göre bugün kan lazım diyorlar..
Artık Mayıs ayında deneriz, tam da sezon sonu çözdün işi Hüseyin Bu ne sürat Sabrican, dur iki laf edelim yahuidk Aleyküm selam Ali sen nasılsın görüşemiyoruz bu aralar Eyvallah Kardeş eksik olma :thumb:
Valla sorma abi ben çok şükür iyiyim hastanelerden çıkamadık bu aralar ancak artık bitti İnşallah. Tez zamanda görüşürüz abi artık.
Görüşürüz abi. hayırlı geceler A.s. abi hoşgeldin. Biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın? sıkıntı yoktur inşallah??
Aleyküm selam abi hoşgeldin... O halde direkt bizim sayfaya yazarsınız vakit kaybetmeden, herkesin birbirinde telefonu var zaten Geçmiş olsun kardeş, Allah tüm hastalara acil şifalar versin inşallah
Hoşgeldin abi ,geçmiş olsun tekrar düzeldimi durumlar? Durumlar toparlandıysa hafta sonu yada yarın varmı bi hareket?
Hb. Levent eyvallah çok şükür sıkıntıları çözdük. Ctesi sabahı bi sabah suyu yapalım geçen 1 saatte tadı damağımda kaldı desem yeridir. Zaten son atışımda 170 gr. kurşunumla birlikte Yo-zuri sahtemde gitti. Onu geri çıkarmam lazım :laughing: :laughing: