Dostlar ben ufaktan yatar yarın sabah erken işerim var onarı halledeyim ki ctesi sabah vaktimiz olsun avlanmaya herkese hayırlı geceler. Fatih telefonlaşıp beraber gidelim.
Hoşbulduk ne var ne yok bayadır haberleşemedik, idk Buralara niyet varmı yakınlarda...? Görüşmek dileği ile, Selâmlar...
Tamam abi yapalım sabah suyu Ben çıkartırım senin yozuriyi benim strike prolarla beraber :laughing: Hayırlı geceler abi.
Millet bir hafta boş döndü, sen gittiğin gibi yapıştırdın dişlileri helal olsun valla, yozuride feda olsun Hayırlı geceler Ali, rastgele
Değerli dostlar, profilinde kan grubu yazmayan arkadaşlar lütfen kan gruplarını yazıp güncellerse acil durumlarda iletişime geçilebilir.
Amin amin devlet hastaneleri benim gözümde bitmiştir artık.. 7 ay sonraya randevu veriyorlar olacak o kadar diye bir program vardı orada sürekli böyle şeylerden bahsederlerdi gülerdim başıma geldi çok şaşırdım Allah kimseyi düşürmesin..
Herkese hayırlı geceler ve cumalar, bu mübarek gecede Allah cc hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun... Yakın birimi yoksa hasta...? av çok önemli değil havada soğuk zaten, geçen sefer bizim yaptığımız gibi bir yerlerde çay içip muhabbette edilebilir... Görüşmek üzere Selâmlar...
Amin abi, hayırlı geceler hayırlı cumalar. Hayırlı geceler. HAyırlı geceler, hayırlı cumalar. Hayırlı geceler. Banada müsade.Hayırlı geceler ve hayırlı cumalar cümleten
gidebilen varsa bu hava kaçmaz arkadaşlar şôyle silkinin kendinize gelin boğazda dişliler yatmışlar sırt üstü çevirmış karnını kıyıya dizildiler sıraya rapala gelsede atlasam diye bekliyor hadi rast gelsin gidebilene ne balık vardır şimdi akşam alırız haberleri