Kimseden haber yok galiba millet balığın gözüne vurdu dönüp haber veren yok.Bırakamıyorlar sahili galiba
cihan kardesim iyice arastirip videolari izledikten snr buikiliyi yakaladim.. , Shimano speedmaster AX 330H powergame 20-80gr\ Shimano Twinpower 4000SW-A\
Hayırlı olsun, güzel avlarda kullanırsın inşallah :thumb: Araştırmışsın tabi ama, spin kamış için 20-80 gr biraz fazla değil midir? Hafif sahteleri uzağa atma açısından soruyorum. Çok esnemeyeceğinden mesafe sıkıntısı yaşatmasın idk
A.s. hoş geldin. Ersin abi kanın kaynıyor valla yerinde duramıyorsun bu ne heyecan abi Erzincanlımısınız yoksa? Ersinim kullandım test ettim cidden çok başarılı olmuş parmağımda bişey takılı olduğunu hissettirmiyor hatta p.tesi günü av dönüşü elimi yıkarken evde farkettim hala elimde olduğunu o kaar yani
Yok kardeş Erzincan'lı Değilim ama İSim Soyada Çok yakın Ersin CAN aramızda bir harfin lafı olmaz he he
Sanırım burada muhabbet sonlandı artık bende çıksam iyi olacak.Herkese iyi tatiller bereketli avlar dilerim P.tesi görüşmek üzere Sağlıcakla kalın
Akşam sürer muhabbet Ersin abi, müsait olursan katılırsın. Bu arada Pazar gününe baya bir alarm veriyorlar. Aman dikkat diyelim. araç kullanan arkadaşlar daha da dikkatli olsun. varsa araçlarına kar lastiği taksın. Yoksa mecbur kalmadıkça yola çıkmasınlar. Akşam görüşürük.
selamlar bügün saat 3 te sahilden geçtim çubuklu -kanlıca arası çubukluda kovalarda ista ve kraça doluydu Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesinin orta yemli atanlar vardı ama kovalar bomboştu çakal burnu ve doktorlar sitesinin alttında kimseler yoktu kanlıca 3- 5 oltacı vardı yarın inşaallah bir aksilik olmazsa sahilde olacağım