selamlar ya çok eskiden dolaybağı da güzel avlar gerçekleştiriyordum üsküdar yönüne doğru fsm köprüsnün altından geçince ilk otobüs durağının ordaki küçük boşluk alan burada yakın zamanda olta sallayan varmı aramızda varsa yine eskisi gibi kalabalıkmı durum nedir orda teşekkürler
zor bir yer 10 metre kadar genişliğinde boğazın en dar geçiş yerlerinden birisi ama zamanında güzel avlar çıkarıyorduk sonra bi ara hır gür çıktı ondan sonra hiç uğramadım
SAHIBINDEN AZ KULLANILMIS YEPYENIDE DIYEBILIRIZ SATILIK OKUMA SERISI PARCA PARCA SATIS OLMUYOR BI ANDA HEPSINI TOPLUCA ALABILIRSINIZ…….. OKUMA Salina Surf 3 Parça 14' 420cm 100-200gr==65tl okuma raw 2 65 olta makinesi:::150tl okuma cedros 3 parca surf kamis 450cm::::190tl okuma raw 55 olta makinesi:150tl teleskopik ferrari extreme kamis 4.20\\\\50tl toplam:605tl 5453776052
Selamun aleyküm, hayırlı akşamlar arkadaşlar, herkes iyidir inşallah Hüseyin hayırdır, önce arabayı sattın, şimdide takımlar Yolculuk mu var yoksa
Hüseyin hepsini bir kişiye satmaya çalışma, parça parça sat bu fiyatlara 1 günde elinden çıksın hepsi ben daha yeni makina aldım, bilseydim böyle birşey yapacağını raw 2 65 i yarın gelip alırdım senden
Bu şekilde hepsi kısa sürede gider merak etme derim ben :thumb: salina kamışla, cedros makine rezerve edildi bile ali abi ve sabri abiyi aldılar say
Hüseyin kardeşim fiyatlar gerçekten uygunda Ersinin dediği gibi hepsini tek kişinin alması zor, hem hepsini birden elinden niye çıkarıyorsunki, yeni takımmı alacaksın Aleyküm selam Ersinim, teşekkürler iyiyim Ben yarın öğleye kadar çalışıyorum, öğleden sonrada İzmite hasta ziyaretine gideceğim malesef, kalbim sizlerle keyifli ve bereketli avlarınız olsun, rastgele Sabrican nasılsın kardeşim