Tamamdır abi, hastanızada en kısa sürede Allah şifa versin... Allah hiçbirimizi sağlığından etmesin, herşeyin başı sağlık..
Sağol kardeşim iyiyim sen nasılsın?Bişey çıkmazsa geliyorum bende yarın Ama senin şu parmaklığı gördüm hakkaten güzelmiş eline sağlık malzeme varsa bitane daha yapar mısın? Fiyatta anlaşırız İyiyim abi çok şükür sen nasılsın? Bende az önce Lineaffe Ferrariye talip oldum
Tamam kardeş, ben seni anladımda, bu işlerde beş kişiyi bir araya getirmek kolay olmaz.Parça parça satılabilir dersen, belki talibi çıkar.Bizimkilerde hep yeni makina aldılar keşke on gün önce yazsaydın, yinede hayırlısı olsun, kısmet diyelim Amin Ersin teşekkürler Arkadaşlar dünde yazdım, lütfen herkes kan grubu bölümünü doldursun, hangimize ne zaman kan lazım olur belli olmaz...
Teşekkürler, hayırlı olsun, gerçekten iyi bir seçim:thumb: Yoğun ve stresli bir hafta yarın öğleye kadar devam edecek, onun yorgunluğu dışında sıkıntı yok çok şükür
Bende iyiyim çok şükür sağolasın Yarına görüşürüz mekanda... MAlzeme elime geçerse yaparım sanada birtane, fiyat durumunda kolaylık sağlarım fiyat konusu şaka tabi lafı bile olmaz öyle birşeyin :thumb:
Sağolasın kardeşim Mekanda başka bişey yok en azından çay ısmarlayayım bari :thumb: Eyvallah kardeşim.
Abicim böyle şeylerin lafı bile olmaz çayı herzaman ısmarlarız zaten birbirimize o yüzden gönlünü ferah tut :thumb: sadece balık tutmak için değil, bir ihtiyaç varsa elimizdende birşey geliyorsa yardım etmek içinde varız biz burda :thumb:
Bana müsade abiler, arkadaşlar benim dizi ( diziye değilde dila hanıma hastayım hihi hihi ) başlıyor.. Reklam aralarında gelmeye çalışırım
selamunaleykum arkadalar raw 2 ye talibim dicek tim bı anda gitmiş isa abi geçmiş olsun hayırlı yolculuklar