usta dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar zaten.. sen bildiginden şaşma kardeşim varsın bizi kırık kamışlarla kovalasınlar... Emperyalizm kapatilizm turizm Hüseyinim hepsine karşıyim
Evet abi rast gelmedik son avlarda, arayı çok açmayalım karda kışta balık olmasada yolun Kadıköye düşmüyomu abi? Ben o tarafa gelsem uğrayacağım yanına ama hiç işim olmuyo o tarafta.
evet isa abi evdeyim naslsın birileri geldimi derken anlamadım abi ne olduğunu levent sende iyisindir inşallah daha sezon tam bitti bitecek derken gençler coştu tamamen bitince düşünemiyorum hallerini
Cümleten hayırlı akşamlar.. Levent abi nerdesin sen kaç gündür??? Yarın su bulanık mı olur acaba hava fena değil bu soğukta karda kışda sabahdan av düşüncesi olan çılgın varsa el kaldırsın nütfen zira ben gitmeyi düşünüyorum son dakka bir aksilik çıkmaz ise..
Aslında ben doğma büyüme Kadıköylüyüm ancak yıllardır değil yolum düşsün özellikle gelmek istesemde bir türlü denk getiremedim malesefidk Buralara gelrsen her zaman beklerim
Yok sabah Cengiz, 153 arayıp senin için ihbarda bulunmuş ya, onlar geldi mi diyorum:laughing: :laughing: :laughing:
Hoşgeldin kardeşim İnternette sorun vardı kaç gündür adamlarla kavga ediyoz telefonda.Bi geliyo bi gidiyo hız sürünüyo derken gelip bişeyler yaptılar bakalım bugün iyi gibi.
Gelirsem uğrayacağım abi ama senin ihtimalde benimki kadar zayıf herhalde, sanırım en yakın yine organizasyonda görüşeceğiz.
Merhaba Fatih hoşgeldin... Muhtemelen su bulanık yeşil renkte ve balıklarda uzak dipte olur diye düşünüyorum