Aynen öyle, kısmetse düşüncem var.. Erkan abi hoş geldin, bir günde problemsiz gel be abi ya su yok ya int yok ya pencere kafaya düşüyor bu nasıl bir şanssızlık Erkan abi??
Kartal dragos da güzel masalar var ağaçlık denize nazır hatta denize sıfır.. hem kalkana olta atılır hem mangal yapılır hem sohbet edilir ahada biyle:hungry: :hungry:
Tam sen çağrıştıran bir avatar olmuş valla:laughing: :laughing: :laughing: Aynen... :bathbaby: :bathbaby: :bathbaby:
Alemsin Cengiz Teşekkürler Erkan bir yaramazlık yok çok şükür, sende düzelmişsindir inşallah Hiç sorma bu aralar bizimkiler balıksızlıktan mı yoksa havalardan mı bilinmez, iyice coştular Fatih akşam vakti yapılırmı bu:hungry: Hafta sonunu nasıl bekleyeceğiz şimdi, o zaman sen kaşındın c.tesi öğleden sonrası için yap programı, bizde uyalım
cümleten selamın aleyküm Yaklaşık 25 dk. dır biriken sayfaları okuyordum.. bir kaç satırda olsa yazayım dedim .. yine çıkmam gerekiyor kusuruma bakmayın.... unutmadan... Erkan usta çok çok geçmiş olsun... Fatih kardeşim ister Ersinden ister benden istediğin kadar yardım isteyebilirsin ben kendi adıma elimden geldiğince ve dilimin döndüğünce yardımcı olurum... herkese hayırlı akşamlar .. ALLAH' a emanet olun... (hafta sonu için planınız varsa heberdar ederseniz mümkün olduğunca gelmek isterim)
Sakarlığım yüzünden ufak tefek kazalar yaşıyorum o kadar Levent bir daha ki sezon o merada(sen anladın onu gece yemlisi takılırız inşallah:thumb: Yada bizim tayfalar hep beraber termoslu çaylı bir organizereeling :tea: reeling