kısmetse yakın zamanda gelmem lazım zaten levent gelince kadköye haberin olur tamam isa abi gelen olmadı fatih rast gelsin şimdiden
İnşallah abi abi gelince kesin ara sözüm var sana :thumb: bide şu kaba sarıkanatı aldığın kopan sahteden alalım gidip seneye lazım olur :laughing:
:laughing: Hoş bulduk abi. TT net mi internetin? eğer baktın gene olmadı şikayetvar.com a yazınca anında çözüm üretiyorlar.. test edildi onaylandı Hoş bulduk abi yaa abi bende öyle olacağını tahmin ettim ama gidip biraz kaba kraçe tutayım dediydim Eyvallah Sabri abi.
A.s. Abi hoş geldin nasılsın?? Kaç gündür söylicem unutuyorum.. sana komşu gelme niyetim var yaza doğru veya önümüzde ki zamanda kısmet olursa.. bir ara bu konuyu görüşelim??
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin nasılsın Ayrıca Sabriyi ihbar etmişsin bugün sana hiç yakıştıramadımidk :nono: :nono: :nono:
hobbit beklenmedik yolculuk filmini kesinlikle tavsiye ederim ben biraz fragmanına baktım mükemmel film yalnız 2 saat 49 dakika cık mış
Yüzüklerin efendisi üçlemesini gerçekten büyük bir keyifle izledim.Senaryo, kurgu ve efektleriyle beni etkileyen bir filmdi diyebilirim Vizyona girdi değil mi
Nasılsın Levent kardeşim. Çok şükür iyiyim sen nasılsın Fatihimnasıl komşu gelcen bana evin orayamı. Çok şükür iyiyim abicim bir yaramazlık yokihbar etmesine ettim de zabıtada adamanın robot resmi var aranıyormuş zaten hoş buldum abicim
Hayırdır Cengiz bir selam yazıp hayınvalidenin yanına mı gittin el öpmeye Demek zabıta tarafından arananlar listesindeymiş zaten