vallahi cagirdilar ali kardesim davete hic bi zaman hyr demedim bide isin icinde balik varsa gozumu kapatir giderim yarin aksamdan sonra guzel bi av raporu yazacam ins...
doru soluosun cengiz kardesim uzun zamandir balik tutamadik yrn baligi TURKIYENIN 4 bi yanindan bogacaz ins
Eksik olma kardeşim :thumb: Daha geçen hafta yediler ya, alışkanlıkmı yaptı yoksa, senede bir kez getiririm demedin mi yoksa
Yine damardan girdin valla, şimdi ben nasıl kovama balık koyabilirimmrsparkle Eyvallah kardeşim, senin olmaman üzücü ama senin yerinede tutar, istihkakını göndeririz artık sana:thumb: Ben başka bir şey diye duymuştum, yine S.... ile başlıyordu
:laughing: abi baktın işler kesat senin kovanın hemen önüne bir mendil koy üstüne de 2kurşun at uçmasın belki gerekeni yapar tutanlar
Olurmu abi öyle şey sanki bu sene hiç balık yemedim evde buzlukda var daha istavrit sarı kanat karşık Sarışın Kızan mıydı yoksa hihi
Canım abim benim bu hafta balıkları sen kovana at kardeşin yetişti artık sana bile kova doldurmakta yardım edicek evelallah Harika fikir Fatihim Vay benim Erkan abim gelmiş hoş gelmiş sağolasın abicim
Sağlık olsun fatih bende kesin bu hafta içi giderim diyemiyorum zaten hele şu pazarı bir atlatayım:thumb:
Vay çakal erkan abini yanlız bırak balığa gitreeling hayırlı geceler kardeşim inşallah çok balık tutarsınız
Allah kolaylık versin dostum, bol bol resim çekerek güzel bir raporla senide oralardaymış gibi yaşatırız inşallah Önce sana yetecek kadarını tuttuktan sonra bana çalışırız inşallah:thumb: