Hayırlı geceler canım sabah görüşmek üzere inşallah Cengiz artık rapalayla surf avcılığında kademe atladı ona göre
Arkadaşlar gerçekten çok yorgunum bir merhaba deyip kaçayım dedim Herkese tekrar muhabbeti ve balığı bol bir gün diliyorum hayırlı geceler
o yatmamıştır abi de yine el öpüyordur demedi deme bana da müsade cümleten hayırlı geceler sağlcakla kaln
CÜmleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar...BUgünkü ava katılan herkese kendi adıma teşekkür ederim, balık durumları kesattı pek tat vermedi ama yine muhabbetimizi ettik çayımızı içtik çok şükür Ayrıca bende bugün malzeme durumları kısıtlıydı birde üstüne 5 tane takım harcayınca hepten gitti elimdekiler, benimle malzemelerini paylaşan ve takımları yenilememde yardım eden Deniz abiye, Levent abiye, Cengiz abiye ve Sabri abiye çok çok teşekkür ederim... BUgün 5 tane takım harcamamın sebebine gelince, bu durumun birtek açıklaması var o da Fatih aganın bugünkü avda olmayışı, genelde kendisi av başına 3-4 takımdan aşağı harcamazdı Eeee bende onun yokluğu aratmamak için 3 takım onun adına 2 takımda kendi adıma harcadım hihi hihi hihi Haydi ben giderim istirahate, sağlıacakla kalın BUgünkü nasibimize düşenler:
selamlar arkadaslar sabah 6 sularinda uzun bi yolculukta gozumu ilk defa actigim saroz kiyilarinda manzaranin etkisiyle oturup o soguk yagmurlu havada ruzgarinda aman vermedigi sigaramin tat vermeden bitmesiyle 6:30 gibi spinlerimi acip BISMILLAHIRAHMANIRAHIM deyip daiwa tournament saltiga larimi denizle bulusturdum amansiz bi mucadelenin ardindan 3 tane levregi alabildim boyutlari buyuk degil ama asagida gordugunuz gibi 6 kisinin rahat salatasiyla corbasiyla doyabilecegi sekilde avimi bitirmis oldum...
ersin ellerine sağlk daha iyileri rast gelsin inşallah hüseyinim ben bişey anlayamadım kardeşim ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin birde şu resim işini bi hallediver kardeş nasıl yapıldığ forumda mevcut kendi adıma da günün özeti 1 tane balık alabildim Allah bereket versin daha iyiler size rast gelsin
hüseyin kardeşim bu link i bi incele istersen http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=47043&highlight=resim+y%FCkleme
Tebrikler, kısmetin bol olsun, ama bu balıkları pişirmeden bütün haldeyken görseydik daha güzel olacaktı...
sabri abi simdi 818 inci sayfaya don bi bakarmisin olmusmu sanirim bana soledigini kendinde yapmalisin senin resimde acilmiyor ortadaki linki copy paste yapiomusuz...