abi arkadaslar hd kamerayla tum herseyi cekti mail aticaklar o maildeki fotolari videolari paylasicam ben soguktan telefonun evde oldugu aklima bile gelmedi...
hüsom tebrik ederim kardeşim daha bol trofeli avlarımızda olur inşallah sen hele mekanı iyi belle önümüzdeki haftalarda bizede saroz yolları görünüyor. haydin hayırlısı
:car: artik gelmesi lazim ocagin sonuna geldik ses seda yok artik saroz kiyilarinda yaz gelsin kamp da kurmak gerek abi sen turna avindan bahsediyodun ne oldu planlama org.. var mi
hüseyin kardeş ben resim yüklemedim alınt yaptım bende resim yok bide resimlerdeki balıklarn video mu olur resim mi olur en yakn zaman da bekliyorum
abi bide su palaska baligi yeniliomu diye sorucaktim onun av yerlerin bulup onuda avlamaya gidebiliriz baligin gelisi baya guzel videolarda...
bekliyoruz hüseyinim palaska balığı ne tutarsan yarı yarıya http://benimtariflerim.blogspot.com/2007/12/firinda-palaska-baligi.html
Eline sağlık kardeşim güzel özetlemişsin, ayrıca malzemenin lafı bile olmaz ne demek ama sen bugün hakikaten rekor kırdın çat çat saydırdın bu kadar takım bağlamaya hasılat iyi maşallah:thumb: Bugün ava katılan herkese çok teşekkür ederim herkesin eline ayağına sağlık balık nazlıydı ama dostlarla birarada olmak çok keyifliydi.En kısa sürede tekrarlarız inşallah Benim içinde günün av özeti 5 dişli 3 tanede güzel boy istavrit oldu.Çapari bağlamayı en kısa sürede öğrenmem lazım çünkü hazır aldıklarım 5-10 atış sonra hep kurşundan patladı Aleyküm selam kardeşim, maşalllah avı yapmışsın spin dedin levrek dedin sonunda muradına erdin tebrik ederim.Daha iyileri rastgelsin
tebrikler leventim ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin heh çapariyede bulaştınmı tamamdır hayırlı olsun 10 derste çapari nasıl yapılır nasıl atılır nasıl çekilir çapariye gelen balıklar nelerdir çaparide iğne nin önemi misinanın önemi floş mu organze mi renk uyumu nasıl olmalı sim kullanılmalı mı kullanılmalı mı bütün sorularınızın cevapları burada koş vatandaş koş
Tebrikler sana abilerin abisi maşallahın vardı bugün yine abi çapari işini hakikaten öğrenmem lazım yardımlarını bekliyorum netice iyi olursa hasılatı yarı yarıya yaparız :thumb: Senin izin ne zaman bitiyo abi haftaya c.tesi pazar dahilmi izine?
leventim eyvallah da sizlerin yanında ben ne yaptım çok şükür bir tane aldım yoksa yok bişey çapari işine çalışırız şu bir ay daha geçsin rahat rahat bakarız hep birlikte izin 30 u iş başı çok şükür
Sağol kardeşim niceleri senşin oltana gelsin, şimdi senin bu demene göre ben birde hasta olacağım Eyvallah Levent abi sağolasın Sende göndermişin kovaya dişlileri hiç çaktırmadan heee 5 sarı + 3 istavrit Allah bereket versin bu arada çapari işi kolay hallederiz :thumb: SAğolasın SAbri abim, inşallah daha iyileri hepimize rastgelir
Abi senin klasın yeter konuşturma şimdi beni öptüklerini gördüm Çapari işine hevesim bugünkü boylardan oldu birazda istavritlerin maşallahı vardı :hungry: :hungry: kesmeseydi iyi mangallık çıkardı 30 u işbaşıysa bugün konuştuğumuz meralara vakit var demektir :thumb:
Sabri abi maşallah deseydi daha neler yapardım ama neyse o bi tutmaya başlasın ben biliyom yapacağımı :laughing: Çapari işi kolay mı? hadi bakalım Sabri abide öyle diyo ama derslere başlayınca görecem kolaymı değilmi
eyvallah ersin kardesim hep beraber gittigimizde mangali goturucez ordada yicez sabri abi o baligin spinle avlanmasini izliorum hakikeen baya iyi ben yilmam hayatta pes etmeden aliriz ama madem biliyosun pisirmesini mangalin ustunde folyoyoda sarariz tepsiyle pisirirsin bizede ama nerde o palaska baliklari nerden bulucaz yerini
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar. Eve geldiğim tekrardan dışarı çıktım anca geldik eve Ersin güzel balıklar tebrik ederim. Minik Hüseyin seni tebrik ederim rast gelsin