Aleyküm selam Ersin abi hoşgeldin, nasılsın ? C.tesi günü pek keyifli geçmemiş anlaşılan, sağlık olsun birdahaki sefere rastgelir umarım Ersin abi, şu an hemen herkes işinde gücünde mesaide, her zaman forumda takılamıyor insanlar haliyle, ayrıca burası forum zaten yüzyüze yapılan sohbetler gibi anında cevap alamazsınki niye böyle sitem ediyorsun anlamıyorum rahat ol abi biraz niye kimse senin selamını almasın sana bir cevap vermesin ?? bunun için bir neden yok ki idk
Selam adaşım ne haber yav? Kardeş ne yapalım takılalım biraz dedik sinirlenecek ve var.Ben ara sıra böyle melankoli yaparım. C.Tesi Şoku. Bolca boş olta biraz istavrit bol bol ıslandık birde dönüşte trafikte geçen 2 saat harbiden beni baya yıprattı Kusuruma bakmayın siz benim. :thumb:
Yok abi ne kusuru estağfurullah, sadece anlam veremedim senin söylemine o nedenle yazdım Bende iyiyim abi uğraşıyoruz iş güç, bizim dünkü avda belli zaten keşke sende gelebilseydin dün Bu arada sizin C.tesi günkü şok ve ardından gelen gerginlik, bence balığın az olmasından ıslanmaktan değilde trafikte geçen 2 saatten kaynaklanıyordur abi, o trafik insanı çileden çıkartır banghead banghead
Sağolasın Kardeş ne yapayım C.Tesiden onra dün istirahat ettim biraz.Ama acayip moralim bozulddu biraz yukarıda anlattım.Bir dahaki sefere bir yere kımıldamadan foru dostlarının organizasyonu bekleyecem hiç değilse muhabbete katılırım Sen nasılsın?
Abi balığa sinir stres atmaya gidiyoruz sen streslenip geliyorsun... Katıl bize hayatını yaşa balık yoksa bol muhabbet var.
Abi Ördek haftaya Hoşbulduk Ersin Abi Sağolasın... Cok Keyifli av oldu bizim için 4 Domuz 2 tanede çebiç tavşan ile unutamicamız mükemmel bir av yaptık kar kış tipi inanın suan hayat durmuş oralarda...
Biliyorum Ferhatım domuza gittiğinizi şaka yapıyorum. Umarım keyifli geçmiştir avınız. Yazın bende aranıza katılacağım haa. o zaman bol bol vururuz.
Ya sorma kardeş.2 hafta aradan sonra galiba biraz fazla yüksek tuttum beklentimi ondan oldu.Sonra da Bir dünya Rüzgar ve yağmur bindi üstümüze güzel raporlar verelim derken. Saat 15:30 gibi Karaköyden bri düştüm dönüş yoluna aman Allah'ım.Köprüyü 1.5 saatte geçince al sana tuz biber. Birde yeni aldığım botlar ayağıma vurdu dedimki buda son nokta. Yok bir daha kendi başıma iş yapmayacam karar verdim.Buradaki organizasyonları takip edeceğim.Katışabildiklerime katılırım en azından muhabbet olur
Aleyküm selam Ferhat hoşgeldin, hayırlı haftalar sanada... Bu arada Erzincan'da yaptığınız av için tebrik ederim kardeşim, nice güzel avlar nsaip olur umarım :thumb: Hayırlı günler Ali abi hoşgeldin sende