Teşekkürler abi, hatırlatma için de teşekkürler. limit konusunda takıntılı olmasam koprude katliamcila eslik ederdim sanirim
Fatih Maşallah yine güzel bir av yapmışsın ama yine uğramadan geçtin galiba Abi geçmiş olsun hayırdır miğdende mi rahatsızlık var?
aleyküm selam ferhat hg saolasın sanada can dost hg ben bilmem yazdklarından öyle anladım bi soruyim dedim yoksa kimin alıp almadığı çok ilgilendirmez beni he çok muhabbet ettiğim kişilerede bebeleri tutuyon diye kızdırırım lüfer bile tutsa aleyküm selam hg
Selamunaleyküm herkese Fatih afiyetler olsun tebrik ederim kardeşim :hungry: :thumb: Cengiz'im kızma İsa geçmiş olsun balıktan sonra bir de piknik olayı yormuştur seni Aleykümselam ferhat hoş geldin Ali sanada hayırlı akşamlar hoş geldiniz
Asıl biz sana teşekkür ederiz üstadım, inan yıllardır tanıdığıız bir dostumuz gibi hissettik seni Ayrıca iki balığın lafımı olur, keşke kovanı doldurupta uğurlayabilseydik seni, bir dahaki sefere diyelim inşallah Son olarak dostlarımızla ilgili duygu ve düşüncelerin için çok memnun olduk teşekkürler, eksik olma AMİN... Nerelerdesin Ferhatım özlettin kendini, kaç kez seni aramaya niyetlendiysem hep birşeyler çıktı unuttum Follow we, live your life, Ersin abi O benim ördeğim bilader
Eyvallah kardeşim, her zaman beklerim Aleyküm selam, tekrar hoşgeldin Ferhatım Sen nasılsın Ali kardeşim A.s Levent, dün yine formundaydın maşallah Hem mide hemde baş ağrısı sorunu vardı, çok şükür daha iyiyim şimdi A.S Erkan, teşekkürler şimdi daha iyiyim:thumb:
Sağol abi sayenizde öğrendik birşeyler Allah razı olsun tüm dostlardan Geçmiş olsun abi tekrar, Allah acil şifalar versin.
Abi geçmiş olsun, av için de ilk fırsatta gidelim abi orada ileri atan guzel balik aliyor bugün olta atan 6-7 kisi vardik ama balik alan 2-3 kisiydik. bizim arkadasda saolsun acemi oldugundan o yanima gelene kadar 2 saatte aldim baligi. o geldikden sonra surekli takim taktigindan olta atamadim.. persembe gunu oglen gidicem işe .bellki sabahdan oglene kadar gidebilirim hava durumuna gore.. gelen olursa haberleselim. hoş geldin Ferhat 81 tane il var sen git benim memleketimin domuzunu tavsanini vur babamla görüştüm çok kar var diyor.. sizin ki de iyi cesaret kardesim bu domuz hayvanin da limit varmi? Levent ve Ali abim hoş gelmissiniz..
Hb. Sabri karar verdim şu cam rapalayı yapcam.. Hb. abi sağol Abi sana verdiği sözü tutmuş Ferhat Bu sefer sana getirecem abi dedi.. hihi
Hb. Fatih neişsin sen. org. gelmedin pazartesi balığı tek başına boğuyorsun. Varmı öyle yağma. hihi hihi
Aramızdaki muhabbete dayanarak şaka yapıyorum Cihan biliyosun yoksa seninde kalbinin temiz olduğunu biliyorum :thumb: AMa durum komik beaa Fatihim maşallahın var götürüyorsun istavritleri valla, tebrik ederim dahada güzelleri gelsin oltana inşallah :thumb: :laughing: :laughing: İsa abi çok geçmiş olsun bir doktora falan görünseydin... İnşallah en kısa sürede geçer... Aleyküm selam Ferhat hayırlı akşamlar..