Tekrar dan hoş geldin kardeşim güzel vakit geçirmenize sevindim. bir daha ki sefere İçerenköye gidip orası çok güzel Sabri yapıyor Ocak-Şubat gibi denk geldikçe vurursunuz Abi bozma moralini değmez haftaya güzel bir org yaparız keyfin yerine gelir Bende çok şükür iyiyim abicm... Kardeşim hoş geldin.
S.a Dostlar, Dün eve geldim sızmışım Hala yorgunluk var. Dün bende 6 dişli ( 1 tanesi sarıçino ) 4-5 tane istavrit almışım. En son sarıyı aldıktan sonra sabahtan itibaren kullandığım rapalayı takarak, 1 rapala 1 de kurşunla günü kapattım. Uploaded with ImageShack.us
A.s. Cihan hoşgeldin, tebrik ederim dünkü avın için niceleri rastgelsin inşallah.. Dün günün rekoru bendeydi, 5 tane sahte gitti bende hemde komple takım halinde idk cyrr banghead
Eyvallah Ersin, şu takılma işi de olmasa varya, tadından yenmeyecek bu iş Sağol Sabri, hepimize inşallah.
Bundan sonra ava başladığım andan itibaren avı sonlandırana kadar senle konuşmayacağım Cihan, maşallah dediğin bırak üç günü üç dk. yaşamıyor ya laa :laughing: :laughing: çatır çatır gitti takımlar
cumleten hayirli aksamlar, bugun yine karşı taraf mekanimdaydim eski bir arkadasimda izinli oldugundan 12gibi bana eslik etti.. 10 gibi oradaydim fakat henuz balik yoktu kopru uzerini kolacan ettim mikro kraca biraz boylanmis 7cm civari ortalama boya ulasmis yanliz olta aticak bir yer bile yok o kaar kalabalik.. tekrar kendi mekanima donup capari actim her zamanki gibi ilk takimin gunahi nedir bilmem hemen dibe biraktim ikinci takim ile yaklasik 1 kilo kadar balık aldim taaaki arkadasim kendi takimi ile tutamayip keramet senin oltanda deyip benim oltami atana kadar 4 takim vardi yanimda adam yarim saatte taka patlata hepsini sıfirlamayi basardı takimlar bitene kadar bende dur demedim tabi helali hoş olsun.. 1 tane 17-18cm cinokop geldi. 0.10 misinayı kesememis disinin kavuguna denk geldi heralde saat 1 gibi mekan yunuslarin istilasina ugrayinca 2 gibi avı sonlandirdik biz giderken gene guzel balik basladi ama durmadik. totalde 1.5kg kadar limit dahilinde istavrit alabildik. onuda arkadasa verdim
fatih ellerine sağlık daha iyileri rast gelslin istarvitte boy 13 dişli de 20 cm senin kovafakiler aşağısı değildir heralde değilmi yapmazsn sen
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, dün akşamdan beri devam eden rahatsızlığı hala atabilmiş değilim.En son avda yaptığım kahvaltıdan bu yana ilk yemeğimi az önce yedim, çeyrek ekmek, bir tabak çorba ve yarım tabak yemekidk Fatihim ellerine sağlık tebrikler, yine balığını almışsın, bir dahaki avında yanındaki arkadaşın olmayı çok isterim Bugün Sabri kardeşimde beni ziyaret geldi, çok memnun oldum, bolca sohbet etme fırsatı bulduk, teşekkürler kardeşim eksik olma Geçmiş mesajlara bir bakıp geliyorum.
hayırlı aksamlar abi geçmiş olsun bişeyler atıştırıp kendine gelebilmene sevindim ben de çok keyif alıyorum senin yanına gelip muhabbet etmekten derlesmekten en yakn zamanda tekrar buluşmak dileği ile sağlıcakla kal abi