Cümleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkese hayırlı sabahlar ve herkesin Kandili mübarek olsun... Ayrıc Cengiz abi eline emeğine sağlık inşallah güzel iş yapar :thumb:
S.a Dostlar, hayırlı kandiller. Allah dualarınızı kabul etsin. Cengiz eline sağlık kardeşim, güzel olmuş. Boyamadan ziyade yanar dönerli yapışkanlı folyo kaplarsan daha güzel olabilir. En son bir link vermiştim. 150 gr olanı. Gördün mü?
Aleyküm Selam Cihan senin de kandilin mübarek olsun... Folyo ile yapmayı düşündüm ama suda çıkar diye yapmadım gerçi suda çıksa piyasada ki sahtelerin ki çıkar ama iyi bir yapıştırıcı ile denemek lazım. Teşekkür ederim önerini deneyeceğim kardeşim linkte kine benzer bir şey yapmaya calışacağım.
aleyküm selam kandiliniz mubarek olsun aleyküm selam kandiliniz mubarek olsun amin Allah cümlemizin dualarını hayırlısı ile kabul etsin inşallah aleyküm selam kandiliniz mubarek olosun aleyküm selam kandiliniz mubarek olsun
Selamun Aleyküm millet kandiliniz mübarek olsun Cengiz ellerine sağlık kardeş çok güzel işçilik olmuş.İnşallah çok iyi balıklar yakalamana vesile olur.
Aleyküm Selam abi senin de kandilin mübarek olsun ellerinden öperim Sağolasın Ersin abicim daha iyisini yapmaya çalışacağım
İnşallah çok başarılı olacaksın.Hafta sonu deneme atışları yapacakmısın?Hava böyle giderse balık havası olacak gibi mrsparkle
Cümleten Selamünaleyküm can dostlar. Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin.
İtalyan istavriti görmek isteyene, aha da videosu. Lineaeffe ekibi çekmiş. http://www.youtube.com/watch?v=evQbSwJLV84