Merhaba Ali, her zaman müsait olunamıyor malesef Dün rahatsızlığımdan dolayı bende girememiştim. Hüseyinim şu levrek avı anektodlarını dinlemek isteriz müsait oldukça A.S Onur hoşgeldin nasılsın A.S Mustafa, varmıydı bugün kayda değer bir şeyler A.S Denizim afiyet olsun, dikkat et yumurta kırarken, telefonla konuşma
Bu hafta sonu benim için zor, hastalanınca fena veto yedik Muhtemelen kısmetse c.tesi öğleden sonra akşama kadar bir yerlere takılabilirim, tekliflere açığım
O hoo zaten birkaç hafta içinde sezon bitecek, şunun şurasında ne kaldı ki? İyi değerlendirmek lazım.. Sen ablaya selamımı söyle o beni kırmaz
Tabiya söylemişti banada, Bursa gol atarsa bağırmasa bari:laughing: :laughing: En fazla tok karna yersin dayağı
İsa baktım sen hasta olmuşsun,bende hemen bir reçete hazırlayayım dedimhihi hihi Ama gerçekten azda olsa iyi gelmiştir
Tel. azizliğine uğradım tel. artık sabah beşte uyandırmıyor. Sabah sekiz ve üzeri saatleri algılıyor:laughing: Balıkçının reçetesi balık kokmalı isa O reçeteleri iyi sakla her zaman bulunmazhihi hihi
Reçeteyi arşive aldım üstadım:thumb: Saate gelince yatmadan önce üç saat ileri alırsın, sekizde çalınca beşte kalkmış olursun, ne zeka ama