HAYIRLI GECELER GALIBI DERVISLERI...HER NE KILMISSA ADALETTIR CENAB-I KIBRIYA HER KAZAYA HER BELAYA KIL RIZA
Allaha şükür sağlıkta problem yok keyfler iyi .balık az dün aşiyandan toplam 3 sarıkanat alabildim devamında da tarabya çapari yaptım biraz şimdi oturmuş çapari bağlıyorum yarın kısmat olursa tarabyada biraz kafadağatayım diyorum .Deniz sende durumlar ne keyfler işler umarım iyidir ortalık bayağı tatsız .Allah hepimize iş güç açıklığı versin de bizleri mahçup etmasin
Selamunaleyküm herkese hayırlı kandiller dostlarım Cengiz iş boyaya kalsın bence süper bir iş çıkartmışsın:thumb:
Aleykum selam.. Abi nasilsin? Sahte kurşun çalışması nasıl gidiyor??? TEKRARDAN CUMLETEN KANDILINIZ MUBAREK OLSUN..
Cümleten hayırlı akşamlar can dostlar. 2 gündür 3 sayfa yazılmış nerede bu hızlı millet yav. Kimsecikler yok bu aralar.
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı kandiller.. Akşam yemeğini az önce yedim ve pc nin başına oturabildim
1 tane yaptım resimlerini görmüşündür yarın vakit bulursam 2 tane daha yapmayı düşünüyorum bu sefer dışını kaplama yapacağım