:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Allah'ta seni güldürsün emi:laughing: Benim tel.türünün son örneği kaç kere suya düşürdüm Suyunu çeksin diye azmı pirinç içinde kurutmadımhihi hihi Yemez öyle numaraları benim külüstür. Ha! niye değiştirmiyorsun dersen,ekonomik yönden değilde ne bileyim beni yarı yolda bıraksa da murat 124 ler gibi seviyorum onu:laughing: :laughing:
Abiler ben yatayım, yarını da sağ salim çıkarttım mı ondan sonra rahatlarım Hepinize hayırlı geceler..
selamun aleyküm cümleten hayırl geceler hayırl kandiller şöyle bi geçmişe baktım geldim bana müsade cümleten hayırlı geceler sağlcakla kalın
Tüm dostların kandilini kutlar birlikte nice kandillere ve bol balıklı avlaklarda olmak dileğiyle kalın sağlıcakla:laughing:
Abiler ben yatayım, yarını da sağ salim çıkarttım mı ondan sonra rahatlarım Hepinize hayırlı geceler..
Cümleten selamun aleyküm değerli balık avı dostları abilerim arkadaşlarım.. Herkese günaydın, hayırlı işler.. Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah
Kolay gelsin abi, sorunsuz bir şekilde iyi çalışmalar dilerim. Cihan hoşgeldin nasılsın ? Kartalda bu ara istavrit falan çıkmaz kıyıdan, belki bir ihtimal tekneyle açıktan gemilerin altından avlanabilir idk ama belki yemli olta yatırılırsa süprizler olabilir
İyiyim şükür Ersin, çalışmaya devam. Sende iyisindir umarım. İş çıkışı yemli denemesi yapsak mı acaba?
Abi iş çıkışı şu ara pek sarmaz bence, balıkta yok zaten kıyılarda idk ama tavsiyem hafta sonu sabah suyunda Kartalın derin olan kıyı bölgelerinde yemli denenebilir.. Senle gidecektik birtürlü gidemedik aslında istavrit avlamayıda özledim avrupa yakasına doğru Fatihin mekana uzanayım diye düşünüyorum ama bakalım artık kısmet
Fatih'in mekan iyi olur aslında ama karşıya gitme fikri beni bozuyor Şöyle dolu dolu istavrit çekmeyi bende özledim. Kısmet diyelim. Sen cumartesi çalışıyor musun? Öğleden sonra İsa abilere mi takılsak?