Hafta sonu çalışmıyorum ben, haydarpaşadan vapura bindinmi hop mekandasın İsa abi c.tesi günü çalışıyor diye biliyorum mekana mı gidilecek c.tesi günü ? haberleşelim ararım seni telefondan
Cümleten Selamunaleyküm, herkeze hayırlı işler.. Dünki hava tahminine göre bugün yağmurlu gözüktüğünden balığa çıkmadım ama yeni kalktım heryer günlük güneşlik görünce moralim bozuldu resmen.. Rüyamda Erkan abim ile İsa abim balığa çıkmışlar, Erkan abi bir yerden düşüp kafasını vurmuş hastaneye kaldırmışlar durumu iyi değildi. Hayır ola inşallah..
BUGÜN FATİHH AGANIN DOĞUM GÜNÜÜÜÜ !!! Fatih doğum günün kutlu ve mutlu olsun kardeşim... Tüm sevdiklerinle birlikte nice nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı yıllar geçirirsin inşallah.. Yeni yaşında herşey gönlünce olsun, kovan trofe balıklarla dolsun
Aleyküm selam aga, gece uyurken bir kısmın açıkta kalmıştır dert etme hihi Hayır olsun inşallah Aleyküm selam abi hoşgeldin, hayırlı işler sanada
Herkese Selamlar Saygılar; Umarım herkesin sıhhati ve neşesi yerindedir. Dünden bu yana yazılanları okuyup hemen dönüyorum
iyim hamdolsunda sahalardan uzak kalıyorum neşem yok bu form da olmasa bittik valla iki rapor okuyup ben yakalamısım gibi keyifleniyorum e ne yapalım arkadaşların mutlulugu benide mutlu ediyor :thumb:
İyi dileklerin için teşekkürler Ersinim Atılay abi teşekkür ederim, hoş geldin nasılsın? hafta sonu şehir dışı avına çıkıyorsun ama bir rapor etmiyorsun hani diyorlarya yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün neyse onu anlata be abi
Bizim burada ki takımcı da bu yaptığımı bile zor buldum artık o kurşundan bulursam bir yerde ondan yaparım. Abi ne yapıyorsam hepimiz için yapıyorum
Adaşım Tekrar Günaydın; Fatih'in karşıdaki mekanına ben geçen hafta gittim.Çok güzel bir yer ama kalabalık oluyor.Ben C.Tesi Gittim bayağı kalabalıktı.Pazar gitmeyi planlıyorsan bir daha düşünmeni tavsiye ederim.Yok C.Tesi giderim diyorsan sana katılabilirim beraber gideriz araba ile.Sadece benim şehir dışına çıkma ihtimalim var onun kesinleşmesini bekliyorum
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler Fatih doğum günün kutlu olsun ailenle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bereketli yaş lar geçirmeni dilerim
Günaydın Ersin abi, Uzunluk olarak kısıtlı bir mera olduğu için hafta sonları haliyle kalabalık oluyordur o mekan abi doğru söylüyorsun, ama benimkide öylesine bir plan daha tam belli değil yani gidersemde c.tesi giderim gibi ama bakalım kısmet. Haberleşiriz abi duruma göre
A.S Sabrican hoşgeldin kayıplardasın ne zamandır?Sesin soluğun çıkmıyor.Sen olmayınca buralar çok sessiz
Haberleşiriz kardeş; Şehir dışına çıkmazsam biryerlere takılmaya niyetim var.Grup bir organizasyon yapmaz ise Karşıya geçip İstavrit Peşinde koşmayı düşünüyorum.