FATİH zonguldak tahtalı avım güzel geçti :thumb: burdaki arkadaşların kara avcılıgı nekadar ilgilerini çeker bilmediğim idk ve bu formla ilgisi olmadı için yazmadım cyrr
aaa üstat senin meslek muasebe mi ? muhtasarı biter kdv si maşlar kdv biter geçicisi (nası bi geçi ise geçici diye geldi kalıcı oldu )başlar o biter geliri kurumları ıvırı zıvırı kolay gelsin en yakın zamanda tanışmak dileğiyle
Beyler, Sahte yapımı hakkında adım adım nasıl yapıldığını, çapari yapımını falan süper anlatan bir ustanın sayfası. Meraklı olan arkadaşlar mutlaka izlemeli. http://www.youtube.com/user/paulpadam/videos
güzel bi paylasm cihan saol geneldede paylasırsan herkes sebeplenir biraz baktım cok güzel gerçeken yararlı olur bence herkese
Atilay Abi hoşgeldin.. Bizim Ferhat'da sağlam kara avcısıdır Onun koyduğu fotolara bakıp duruyoruz ara sıra Öyle hocam İş bitmez boşver Aynı bölgede olta sallıyoruz sanırım ama sizin yer biraz ilerde sanki? Aleyküm Selam Hüseyin Yediğin içtiğin senin olsun, son bir haftada neler gördün onu anlat Aleyküm selam Cihan güzel linke benziyor.. Tam incelemedim ama yakın zamanda bol bol zamanımız olacak gibi..
ya senin linkten yola çıktım oradan oraya falan derken kayboldum en güzelide tahtadan kurşun kalıbı dikkatimi çekti çok yakında imalat lar başlar sanırım cihan
Saolun var olun.. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu büyük ailenin bir ferdi olmak ne kadar güzelmiş
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar Fatihim doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara... Ayrıca rüyan çok ilginçmiş, hayrolsun inşallah
Teşekkürler İsa abi, Hayırlı akşamlar hoş geldin. Evet ilginç bir rüyaydı.. birde uyandığımda rüyalarımı çok net hatırlamam ama bunu yaşamış gibiydim. Sen yanımdaydın, telefonla Erkan abiyi arıyorsun telefonda eşi çıkıyor sen üzüntüden konuşamıyorsun soramıyorsun Erkan abimin durumunu.. hayrola inşallah..