Sinema işide tam benlikmiş tanışma faslı için kısmet birdahaki sefere olur inşallah bir ayaklanıyimde Herkesin bir dizisi var benimkide karadayı ona odaklandım
erkan abi hg leventim sen isa abiyi sevmiyon heralde bi geçmiş olsunu çok görüyon hg erkan abi isa abi hastalanmş
Hayırdır mod değiştirmişsin Üstadım sen gelmek istiyorum de, biz seni sedyeyle bile alır getiririz:thumb:
Yattım yerden bukadar yazabiliyorum başkanım dediğin gibi kondüsyona ihtiyacım var birde bende hastalık lamba yakmadan otururum
Çapari bağlıyordum pek katılamadım yine bu akşam muhabbete... Herkese hayırlı geceler, Allah hepinize rahatlık versin şimdiden.. Yarın balığa çıkacak olanlar varsa şimdiden rastgele, kısmetleri bol olsun inşallah reeling
Üstadım karanlıkta uzun süre yatmak adamı piskopata bağlayabilir dikkat et, istersen bir gün bizim ekipten dostlarla ziyaretine gelebiliriz:thumb: Dur hele gitmeden sinemaya geliyormusun onu söyleseydin
Ona hiç şüppem yok başkanım ALLAHRAZI olsun,ağrılarım olmazsa seve seve gelirimde düşünmeniz bile yeterli çok teşekkür ederim:thumb: 1.5 ay daha sabredicem
Hüseyin Abi geçmiş olsun.. Benim ablanın da ayağı çatladı geçen hafta, bu kırık çıkık işleri sıkıntılı işler..
İsa geçmiş olsun,yine ufak bir rahatsızlık geçirmişsin iyisin değilmi?:thumb: Bu arada bende sizleri özledim :thumb: Amma velakin okullar tatil oldu böyle oldu Bizim kız program üzerine program yapmış kendince. Malum anne ve baba çalışınca, işten gelir gelmez hafta içi ve hafta sonları ona çalışıyoruz Hoşbulduk sabri senin aracılığın ile olayı kavradım:thumb: Sayfalar çok uçmuş bea. Hayırlı geceler ersin Cengiz nasıl durumlar,iyisin inşallah:thumb:
İşin çok zor, gerçekten büyük geçmiş olsun, Allah cc acil şifalar versin abi... Dünyada insanın başına gelen hiç bir musibet yoktur ki, ahirette günahlarına kefaret olmasın. Yeterki isyankar olmadan sabredelim, zira hayırda şerde Allahtandır.