Hayırlı geceler... Hoşbulduk, iyisindir inşallah... Tüm Hastalara şifalar, boçlulara edalar dilerim... Selâmlar... :thumb:
Teşekkür ederim deniz kardeşim bu arada belirtiyim ikinçi ismimde deniz Ablanada geçmiş olsun deniz gerçekten başa gelmeyince insan anlamıyor.. Gercekten sıkıntılı ALLAH beterinden saklasın bunada şükür İşin aksi dünde kızım cimlastikte ters bir hareket yapıyor ayak bileği doku zedelenmesi kızımında ayağı benim gibi alcıda benim sağ kızımın sol buğün baba kız kontrole gittik ben dikişleri aldırdım tabi ALLAH beterinden saklasın,dediğin gibi hayırda şerde ALLAH'tan Aynen oyle oldu sabri ben sana küstüm beni tanımadın deniz Ne demek topluda gelseniz farketmez başkanım kapımız sonunakadar dostlara açık inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere Hayırlı geceler sabri İsa başkan doktor fobin varmı diye yazdım görmedin heralde endeskopiyi en kısa zamanda yaptır derim:thumb:
selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler herkese gününüz güzel ve aydın olsun rast gele bütün işlerde
Birazdaha işletecektim senide iyi tarafıma denk geldin Geçmiş olsun dileğin içinde teşekkür ederim sabri
Aleyküm selam hg Günaydın abi problem olmazdı yaşa bakıyorum isme bakıyom senin adaşı aradım olabilırmı diye yapacak 3 kişi var abi çünkü sonra konu çözüldü