geçmiş olsun Allah acil şifalar versin denizim aman erkan abi kaçırma böyle olayları isa abi geçmiş olsun ersin hayırlı geceler
Eyvallah Erkan, tam iyileşmek üzereyken sağolsun Sabrican ve ekürilerinin sayesinde yaşadığım stres mideme vurdu herhalde, bu gecede nöbetçiyim galibaidk Hafta içleri tamamda, hafta sonunda birgünde sana izin versinler canım
Ehh! demesi kolay her şey terazi misali dengede durmalı Bazen kızıma çok hak veriyorum,(ben size takdir getirdim, sizde benim ile ilgilenin bende sizi takdir edeyim) diyen bir kızım var :laughing: :laughing: Aynen john waynen cengiz'im yarın seksenler var şimdiden moda girdim:laughing: :laughing:
Bağladı zaten bağlıyacakadar daha bağlanmam Ne demek başkanım buyrun gelin inanın çok çok memnun ve mesut bahtiyar olurum Kapımız sizin gibi dostlara herzaman açık:thumb: :thumb: :thumb: Alıntı msj niye hata verdi gonderemedim sizdede oluyormu acaba..
karanlıkta yazıyon ya abi yanlışlıkla silmek istediğin harf için geri tuşuna basıyosan komle sayfa geri gidiyor o ara ama sen yazmaya devam ediyon genelde bende böyle oluyor hüseyin minik abi
Arkadaşlar bu akşam sayfaları kurcalayamadım. Ben müsadenizle kaçıyorum,herkese hayırlı geceler hayırlı işler
Sende haklısın ne diyeyimidk Müsait bir zamanda grubu temsilen bir iki arkadaşla ziyaretine geliriz inşallah, buradan haberleşiriz abi Tüm grupla gelirsek toplu yürüyüş kanununa muhalefetten alırlar bizi sonra
Hayırlı geceler, ALLAH sanada şifa versin Sabrican:thumb: Bende kotayı doldurdum malesef, sizlere doyum olmaz cümleten hayırlı geceler dostlar