bugun 9:30 gibi indim asagiya deniz abii mustafa abi ordaydi bi kac atis yaptim ama asiri bi ruzgar cikti bi iki olta kirildigini gordum hic gerek yok dedim toparlandim eve dondum...
Sen nasılsın... Nerelere koşturuyorsun yine... Hızını kaybetmeden bu taraflara doğru devam et istersen...idk :thumb: mrsparkle
Merhaba Hüseyin, Erikli resimlerini gördüm, her sene Erikliye bir yada iki kez giderim.Tatil için gerçekten çok güzel bir mekan, son resimde tam oturduğun yerden önceki sene çok güzel iri bir mırmır ve iki adet çipura almıştım.
Cümleten selamun aleyküm, hayırlı akşamlar herkese... İsa abi ne güzel kareler onlar Erikliden, hem mırmır hemde çupralar iyiymiş..
A.S. Ersin, Saroz körfezi balık çeşitliliği açısından gerçekten son derece zengin ve aynı zamanda kendi kendini temizleyebilen nadir körfezlerden biri, her sene en az bir kez giderim ve tatil yaparım
o zaman abi bildigin yerlerse oyle bi org yapalim ki hepberaber herkesinde musait oldugu bigun beraber gidelim...
Elbette hem sağlıklı hemde lezzetli olur sarozun balıkları:hungry: Eğer görüşebilseydik orada banko bir levrek mekanı verebilirdim.Bir dahaki sefere hatırlat, Erikliye yakın bir levrek merası söyleyeceğim sana