Merhaba Fatih, hangi balıkçılardan haber yok? Aleyküm selam Ferhatım hoşgeldin, ördek için çok teşekkürler, hele kapıya kadar getirmen büyük nezaket, eksik olma kardeşim Kısmetse yarın tadına bakarız artık:hungry:
Cümleten Selamunaleyküm balık avı dostları görüşmüyeli iyisinizdir inşallah 2.5 gün değişiklik yaptım annemde kaldım,net olmadığı içinde giremedim yeni geldim
hayirli aksamlar kardesim hosgeldin aleykum selam ferhat kardesim hosgeldin... aleykum selam hosgeldin huseyin abi..
Aleyküm Selam Sabri abicim yok abi rüya değildigörüşmeyeli nasılsın abi Aleyküm Selam Ferhat kardeşim nasıl geçti Ördek avınız... Aleyküm Selam Ersin kardeşim nasılsın.... Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı işler hayırlı haftalar....
aleyküm selam ferhat, c.tesi gece yaban tv de ipsala da ördek avı gösteriyordu aklıma sen geldin Hani nerde fotoğraflar ?
Sağol Cengiz abi iyiyim uğraşıyoruz iş güç bildiğin gibi.. Aleyküm selam Cihan, sanada hayırlı işler, nasılsın ? Aleyküm selam Deniz abi sanada hayırlı işler, nasılsın ? dün gidebildiniz mi balığa abi ?
Sağol Ersin seni sormalı Dün gittik, 3 istavrit 1 çinekop ile avı bitirdim Bu hafta dişli boyları çok kısalmıştı.. Haftaya nasip..