Eyvallah Deniz, şu balığın yokluğunda bununla 4 balık kandırabildiysek, sezonda gayet güzel işler çıkarır diye düşünüyorum
Ali hoşgeldin dostum İyilik sağlık çok şükür.. Sen nasılsın? 2 sene önce yapıp evin bir köşesinde unuttuğum boyalı kaşığı denedim bende.. Birinci atışta çinekop geldi sonra suyun dibine gömdüm Renk olayı şu zamanda çok öne çıkıyor..
Hb. denizim. Çok şükür iyiyiz kardeşim. Ava gidemedik bu ara kaşınıp duruyorum Valla. Birde bugün raporlarda Çanakkaleden bir arkadaşın avını gördüm iyice bilendim. Adamın aldığı tüm balıklar lüfer olmuş maaşallah. banghead
Aslında rapala sezonunu kaçırdım ben. O dönemi yemli ile harcadım. Seneye allah izin verirse palamutla başlayıp, lüfere denemeler yapıcam. İyi sonuçlar alacağımı düşünüyorum.
Allah cc uzun ömürler versin, Ölmedinde ama, nedense ben yazmasam görmedinde...Nedense bu işlerde hep bizimi buluyor nedir idk
bu ara bi program yok abi beklemedeyim gitmeden tiyolari senden alicam abi ama bu ara bi kalkan denemesi yapalim diyorum artik...
Kalkan avına nisandan önce çıkılmaz, ortalık yavru kalkan kaynıyor malesefidk idk Nisanda kalkan, mayıs sonu gibide eşkina denemelerine başlarız inşallah, bu sene geçtiğimiz yıllarında verdiği tecrübelerle çok daha ümitliyim:thumb:
Aleyküm selam Ferhatım, az önce ördeğin tadına bakmak nasip oldu :hungry: Eşim ilk kez pişirmesine rağmen internet tarifiyle harika yapmış, tadını gerçekten beğendim, tekrar çok teşekkür ederim kardeşim:thumb: