Hoşbuldum Levent abim, sağolasın iyiyim... Sen nasılsın, herşey yolundadır inşallah ? BU arada abi misafir evde fazla duramıyorum pc başında kusura bakma, geç cevap yazabilirim
Sağolasın kardeşim iyiyim çok şükür bi yaramazlık yok Sen misafirle ilgilen cevabın kusuru mu olurmuş :thumb: Çapari kursları ne zaman başlıyo bu arada ön kayıt yapalım
Her cinsde ördek tüyü itina ile bulunur alıcıya ulastırılır 2 adet yeşilbaş tüyü alana 1 adet fiyu tüyünü bizler hediye ediyoruz
Hoşbulduk İsa abi, Ferhatın elinde kalmaz ise senin ayırdığın ördek tüylerinden birkaç tane alabilirim belki Teşekkür ederim abi :thumb: Sen ne zaman istersen o zaman başlatırız abi çapari kursunu, hatta iste ben yapıp sana getiririm lafı bile olmaz biliyorsun :thumb: :laughing: :laughing: Çok yaşa Ferhat, promosyonlu satışlar başlamış sonunda hee ? çok güldüm
Sağolasın kardeşim ama müsait bir ara çalışalım biraz temel tekniklere :thumb: Sinop tavasına hazırlık olsun Hayırlı geceler kardeşim. Hayırlı geceler abi. Banada müsaade cümleten hayırlı geceler.
Yav sabah vardiyası var akşam vardiyası da var bide gece vardiyası yapmak lazım.. tek kalıyorum ben böyle
Fatih ağa sen iyi alıştın vardiya işlerine.. şimdi üniversitede olsaydım veya çalışmasaydım akşam ve gece vardiyasında rahatlikla takılırdım ben ama şartlar el vermiyo maalesef Selamun aleyküm Cengiz abi nasılsın ? hayırlı işler
Günaydin Cihan hoşgeldin ben iyiyim çok şükür iş güç devam.. sen nasılsın ? benim kalem sahtem hazır mi yeşilli mavili pembeli fln yanarlı dönerli