Bana uyar kardeşim, zaten boğazın tadı kaçtı. İstavritte çıkmıyor. Sürpriz peşinde koşabiliriz reeling hooked
ferhat resimler on nümero aklımda kalan şimdilik bu dur arkadaşlar kusura bakmayn ara ara foruma bakyorum ama giremedim muhabbete
Bilmeyene kaptırırlar Orkinosları da torik diye satıyorlar. Bizim kayınpeder bile almıştı. Yiyememişler, kedilere vermişlerdi. :hungry:
yok denizim aynen yazdğım gibi ithal palamut diye etiketlemişler balklarn ah gitmiş vah kalmıştı istarvit 5 lira canavar hamsi 7 lira iç güveysinden hallice levrek 3.5 4.5 arası orta şeker levrek 5 lira canavar çupra 5 lira orta şeker cupra 7 lira canavar mezgit vs haşatttt karadeniz somon yazyordu somon cinsi bişiey vardı fiyat hatrlamyorum kilo 10 du galiba ama idare edicek şekilde güzeldi balık ekleme yapıyim çevredeki balkçlarda çino görsemde pazarda pek yuoktu olanındada kilo 20 liraydı sonuç olarak hertürlü 5 yıldız alan istarvittir tebrikler istarvittt
Hb. Deniz diyorum gidelim Çanakkaleye alalım balıkları adam çin askeri gibi dizmiş balıkları neredeyse koruk olmuş balıklar. Çıldırcam yav.
Valla Hüso çok gidesim geldi neredeyse yarın sabah suyuna gidecem :laughing: Yarın bir mekana ineyim diyorum ne dersin ?
Yok be Fatihim duyum falan almadım. Çanakkale raporu canımı sıktı.banghead Yarın bir mekana bakayım diyorum belki bizim buralardanda geçer bu sürüler hihi