sen yine vazgecersen gece mesaj at erken uyanmiim... bugun asagidyadim hicbisey yoktu... ama yrn hava guzel denizin durumuda iyi ruzgarda az zevkli bi av gecicek zaten yrndan snr firtinali saganak yagis var yrnda inmede fayda var...
Ali abi benim başım kelmi ya benide arasana bende gelcem ama 2 tane yer tüyosu aldım cengiz balkcilikdaykene hemde boylar iriceneymis
o zaman sabah gidiyoruz ali abiiii fatih kardesimiz lufer gecisini biliomus kosssssssssssss yetissssssssssss nerdesin ali abi ya adam vazgecti solemicekmis...
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar... Fatih hoşgeldin nasılsın, hala İstanbulda mısın Geçmiş sayfalara bir bakıp geliyorum.
Ne yapalım 1 günlüğüne istanbula geçtim ordan yalova'ya bu sabahda kocaeli'ne geldim.Sen işbaşı yaptın mı? Hoşgördük abi,ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın? İstanbul'da bir gün kaldım dün sabahda Yalova'ya geçtim. Tamam abi bir tur at
Bir türlü biraraya gelmek kısmet olmadı Fatihidk Hayırlısı diyelim, sen iyi ol da:thumb: Eyvallah Hüseyinim, yarına org. varmış, niye benim haberim yok
aleyküm selam isa abi hg Maaşallah fatihim iyi dolaşmışın ben iş başı yaptım hem ne yaptım ne hafta sonu var ne bişey çok şükür işimiz var diyoruz