Aleyküm selam Hüseyin abi, bu aralar biraz uzak kaldık.Sanırım senin nette problem varmış.Bende hafta sonu şehir dışındaydım, dostlarla bir hafta sonu ara verdik mi, diğer hafta sonuna kadar bekleyemiyoruz.mrsparkle
Aynen öyle oldu başkanım,bu hafta sonu bende değişiklik yaptım,annemde kaldım pazar akşamı geldim,nette donuyordu aynen masa üstünden fazlalıkları silince biraz düzeldi gibi Bencede beklemeyın tek tükte olsa stres atarsınız,bende iyileşsemde biran önce aranıza katılsam diye bekliyorum İsa başkan ben yazanakadar yatmamışındır heralde
İyidir abi 4 kişiyiz şimdilik gelecek arkadaşlar olursada buradan haberleşiriz zaten. Karşıya geçmeyiz herhalde değilmi abi. Ben avdan sonra zaten karşıya geçeceğim işlerim var aslında benim için farketmez.
Aslında hiç fena fikir değil, gece 12'den sonra çıksak sabah suyuna ordayız ama tam mekanı bilmiyoruz ki, yoksa gerçekten bu konularda deli bir yanım vardır, haydi deyince hemen çıkarım yola
Bu işe gönül vermişlerin hepsinde birazda olsa vardır o delilik başkanım Karda soğukta yağmurda sabahın köründe sıcacık yataktan kalk balığa git sorarım başkanım akıllı adam işimi he birde akşamdan gidip sabahla oda var
Hüseyin abi tüm bu saydıkların fiziki zorluklar, bir yerde hobi için katlanılabilirde, yarım günlük bir av için 300-400 km. hele ki bilmediğin bir mekana gitmek olayın bittiği nokta olsa gerek
O kadarda değil zaten he gidersin iki gün kalırsın ozaman tamam:thumb: Yarım gün içinde dediğin gibi 300-400 km.gidilmez
Allah kısmet ederse bir hafta sonu Saroza org. düşünüyoruz zaten, artık Aykutun minibüsle mi, yoksa iki araç mı olur, o zaman düşünürüz abi
İnşallah gidene kadar bende ayaklanırımda bende gelirim kısmet diyelim Gençler kayboldu forumdan,bizemi bıraktılar forumu Gençlerrrr nereyesunuz
Cümleten hayırlı akşamşlar.. Allahın bildiği kuldan saklanmaz ama konu mera olunca işler değişiyor tabi sizlerden saklıcak değilim gerçi bildiğiniz yerler
benim içinde karşı veya bu taraf farketmez.. yarın akşama kadar boşdayım.. tüyolar için ise alt mekan sabah güzel iş yapmış.. ayrıca kuleli ve kandilliden güzel haberler geliyormuş.