bende kaçar arkadaşlar herkese hayırlı geceler diliyorum. İsa abi mekanda deişiklik yok savaş babanın yanındayız.
Öncelikle Herkese Merhabalar; Bu aralar işlerin yoğunluğundan dolayı çok kısa zamanlar için gelebiliyorum.Bu sebeple cevap veremediğim dostlar kusura bakmasın. Eyvallah abi hoşgeldin. Yeni kamış almışsın galiba, hayırlı olsun reeling Detay verebilir misin?[/QUOTE] En son C.tesi avından sonra bir aza geldim sorma.Ben o gün Abu Garcia Stinger 450 ile çalıştım biliyorsun.Daha önce ucundan iki defa kırıldı ve uydurmuştum birşeyler.Soğumuştum ama kamıştan.O gün avdan sonra Cengiz balıkçılığa gittim ve Ersin'in tavsiyesi ile Lineaffee Surf Mill 420 Kamışı aldım.Kamış oldukça hafif.Abu Garcia nın yarısı neredeyse.Bakalım inşallah en yakın zamanda denemeler yapacağım.Nasıl gaza geldiysem birazda sahte balık aldım.Biraz dediysem sağlam bir koleksiyon oldu.Elimin ayarı kaçmış.Ben böyle yerlere gittiğimde ayarı kaçırıyorum. Yani en sonunda bende bu sahte işine bulaştım allah sonumu hayır etsin bakalım. Şimdilik benden haberler bu kadar.Bütün dostlara buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcaklakalın
En son C.tesi avından sonra bir aza geldim sorma.Ben o gün Abu Garcia Stinger 450 ile çalıştım biliyorsun.Daha önce ucundan iki defa kırıldı ve uydurmuştum birşeyler.Soğumuştum ama kamıştan.O gün avdan sonra Cengiz balıkçılığa gittim ve Ersin'in tavsiyesi ile Lineaffee Surf Mill 420 Kamışı aldım.Kamış oldukça hafif.Abu Garcia nın yarısı neredeyse.Bakalım inşallah en yakın zamanda denemeler yapacağım.Nasıl gaza geldiysem birazda sahte balık aldım.Biraz dediysem sağlam bir koleksiyon oldu.Elimin ayarı kaçmış.Ben böyle yerlere gittiğimde ayarı kaçırıyorum. Yani en sonunda bende bu sahte işine bulaştım allah sonumu hayır etsin bakalım. Şimdilik benden haberler bu kadar.Bütün dostlara buradan saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcaklakalın[/QUOTE] Ersin abi merhaba nasılsın abicim. Yeni kamışını gülü güle kullan abicim...
Yeni kamışın hayırlı olsun abi. Güzel seçim yapmışsın. aynı kamıştan bende ve İsa abide var. Çok memnunuz. Hafifliği ve atarı süperdir. Yeni sahtelerini de merak ettim doğrusu
Ersin abi merhaba nasılsın abicim. Yeni kamışını gülü güle kullan abicim...[/QUOTE] Teşekkür ederim kardeş gayet iyim.İşler biraz yoğun bu ara onları atlatırsam daha iyi olacağım. Kamış dileklerin için teşekkürler inşallah yan yana kullanma şansımız olur.O günleri iple çekiyorum
Kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda tekrar yan yana kamış sallama imkanı bulabiliriz.Bu arada da yeni koleksiyonu da test etmiş oluruz. Kamışı alırken zaten benim adaş söylemişti bundan Cengiz'de kullanıyor diye bu benim için iyi bir refrans oldu açıkçası. Yalnız kafama takılan bir tek soru oldu kamışı alıp eve gittikten sonra üzerinde bir etiket vardı Elektrik yüklü havalarda kullanmayınız falan yazıyordu.Umarım şimşeklerin hedef olmayız.
Ersin abi hoşgeldin, nasılsın ? yeni kamışı alırken cihanda ve isa abide kullanıyor bundan dedimdi, cengiz abide yok bu kamıştan hafta sonu denersin abi yeniekipmanları gidelim birlikte ava bu arada kamışın üstündeki o uyarı full karbon kamışların üzerinde bulunuyor bizdeki kamışlardada var Ersin abi, fırtınalı şimşek ve gökgürültü havalarda ve yüksek gerilim hatlarinin yakında bulunduğu veya elektrik tellerinin alçakta oldugu meralarda bu kamışları kullanmamak lazım