Al abi sende cidden hafif ve kuvvetli bir kamış, zaten senin dükkandan aldı Ersin abide aleyküm selam Deniz abi, hayırlı işler sanada... nasılsın ?
Eyvallah Ersin seni sormalı? Ay sonuna kadar epey yoğun olacağım.. Bu arada surf mill muhabbeti gidiyor madem bir iki cümle de ben söyleyim.. Surf Mill ile Spider Surf aynı tip kamıştır.. Tek farkı Spiderin halkaları biraz daha kalitelidir.. Ben alacak arkadaşların yerinde olsam spideri halka faktöründen dolayı tercih ederim.. Son 1 senede İsa Abi'nin uç halkaları 3 kere değiştirdim.. Sezon bitince komple fuji halka takacağım..
Selamun aleyküm dostlar... Bu sabah Ali, Fatih ve Hüseyin kardeşimle mekandaydık.Balık oldukça nazlı ve uzak dipteydi.Ben limitler dahilinde 2 adet dişli kandırmayı başardım. Arkadaşlar istavrite döndüler, tek tük oldukça iri istavrit arada çapariye limit üzeri dişlilerde uğruyordu. Ben iş için erken çıkmak zorundaydım, diğerleri devam ediyordu, son durum budur.Şimdi çıkmak zorundayım, herkese hayırlı işler dostlar Bu arada Ersin abi yeni kamışın hayırlı olsun, bende çok memnunum, tek dezavantajı kamışın kapalı boyunun uzun olması
Sen anca hafta içi akşam yemlisine çıkarsın Cengiz önümüzdeki 2 hafta içinde yanına uğrayacağım, şu bizim işlere bakalım..
Cümleten selamun aleyküm,balık avı dostları Bugün kontrole gittim ayağımdaki yarım alcıyıda aldılar,gelişmeler iyiye gidiyor 15 gün sonra tekrar kontrol ve inşallah beklenen sona ulaşıcam,tanışma fırsatını ve org.yonlara katılmanın mutluluğunu yaşıyacam inşallah
Aleyküm selam.. Hadi hayırlısı Hüseyin Abi.. Biz de seninle bir araya geleceğimiz günü merakla bekliyoruz Sağol Fatih hoşgeldin.. İyilik sağlık çok şükür ama epey bir iş yoğunluğu var.. Arada buraya bakabilirsem nefes alıyorum işte.. Nasıldı istavrit durumları?
gidecek olanlara küçük bir tüyo olarak dan iğneleri büyük tutmakta fayda var. ben bir ara palamut çaparisi takıp attım öyle tuttum balığı bu videodaki palamut çaparisi.. küçük iğne ile balık yolda dökülüyor.. rapala ile de sabah uğraştık ama boylar çok küçük.. Hüseyin kardeşim bugün duyarlı avcılığından dolayı tebrik ediyorum. yakala bırak avı yaptı resmen http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yKlWmYTDA1Y
Kardeş doğru söylüyorsun sen Cihan da demiştin de ben cevapları yazarken Cihan ile Cengiz i karıştırdım.Hata bende.Özür.Olsun ikiside "C" ile başlıyorlar ikiside "N" ve "İ" içeriyorlar ve en önemlisi ikiside sevdiğimiz arkadaşlarımız. Bu şimşek işi de tehlikeli bea
Ersin Abi güle güle kullan Karbon kamışlar Fiber kamışlar gibi değil, yağmurlu havalarda dikkat etmek lazım.. Özellikle yağmurlu havalarda ayağındaki bot veya ayakkabının su alıp ıslanmamasına özen göster.. Ayaklar ıslandı mı direk topraklama olayına girersin mazallah.. Yerle aranda mutlaka yalıtım olmalı, tabii bu yine de 0 risk anlamına gelmez.. Hepimizin dikkat etmesi gereken en önemli hususlardan biridir..
tebrikle isa abi ali fatih hüseyin ellerineze sağlık daha iyileri rast gelsin şansınız bahtınız açık olsun bereketli olsun