abicim bıttı bıtecek bakalım yarın kamıs aparatı yapmaya çalısacagım pimaştan ama sabah borek alırsan gelirim kıymalı üj bej porsıyon
Evet sizin dediğiniz gibi olsun başkanım kravit sezonuna anca yetişirim inşallah O güzelim boğaz havasını almaya sayılı günlerim kaldı A.selam aykut hg çok şükür iyiyiz sende iyisindir inşallah Bitmedimi işlerin
Bizim burda sadece pohça var, sen gelirken sizin ordaki pastaneden getirirsin artık, şey değilsin ya Sayılı günlerim kaldı derken hihi hihi Sen örnekte çıkarabiliyormuydun Aykutum:laughing:
son kez sen alda yıyeyım abı olsun poca olsun kaşarlı susamlı olsun ne yapalım misafir umdugunu diil buldugunu yermiş:laughing: :laughing: :laughing:bı dahakıne ben alıırım
Sabri mekanmı değiştin,ben pek keyifli göremiyorum başkanım sabriyi yanılıyormuyum acaba Hadi geçmiş olsun,bak şimdi güçendim işte buralara kadar geliyorsun uğramıyorsun Ben gördüm seni seslendim duymadın
abi geçtı aklımdanda ısa başkanla gelecektık zıyaretıne saygısızlık yapmak ıstemdım başkana ne kadar zamandır örnek mahallesındesın abi
Cümleten hayırlı akşamlar can dostlar. Ruhum konuşuyor şu an beden elleme beni diyor. 22 tane istavrit neredeyse 2,5 kg. geliyor. O resimde elimde olan balığın boyu 22 cm. geldi.
Yav Deniz sorma balık almak çok meşekkatli ancak alınan balık o sıkıntıya değer be. 3 kere olta tam dolu gelse kovan dolar kesin. Sonra topla eşyaları git eve yat:laughing: :laughing: :laughing:
Öyle denmiyormu başkanım 3 Hafta sayılı gün sayılmıyormu Hayırdır başkanım örnek yasağımı var yoksa aykut'un benim ev esatpaşada yanlız Birgün kahvaltı partisine bende katılıcam:hungry:
bu seferde yerlerı karıstırdım yav : gel abi yarın üj beş poça alabılır ısa abi ondan kalırsa yeriz laughing:
Bencede misafir bulduğunu yermiş, bakalım kısmetinde ne varmış Sabricanın keyfi yok, iyi tanırım derdini söylemez Sanada hayırlı geceler paşam Ben görmedim, foto isteriz A.S Denizim hoşgeldin
Bizim Aykut biraz balık hafızalıdır Ne zaman isterseniz beklerim abi:thumb: Birgün çarpılacaksın ona korkuyorum trakyalım