Abi sayfa 1038 de Fatih kardeşim koymuş resimleri sağolsun. Ben resim çekemedim abi inşallah yarın buzluktan çıkarınca çeker koyarım abi.(tavada zıklarken hihi)
Buzluktan çıkarınca soğuktan pek zıplayacak halleri olmaz ama sen yinede piştikten sonraki resimlerini koyabilirsin:hungry:
Başkanım beni tepeden indirdiğine inşallah pişman olmazsın Trakyalı olsun çamurdan olsun başkanım,çarpılmaz toprak hattı vardır üjbej'lerde,nede olsa üjbej avrupalıyız beyaa öylemi aykut
Aynen doğru diyorsun Hüseyin Abi sezon bitiyor, Şubat sonu Nisan başlarındaki aralık bizim için İsa Abi'nin dükkanda cumartesi kahvaltıları demek Kötü adam hoşgeldin Hoşbulduk İsa Abi nasılsın
Buzlukta balık yapmayın nolur bunu yapmayın,ne o tuttuğunuz balığın tadı kalır ne yeme zevki,şahsen kendi adıma konuşuyorum birgün bile bekletmem,tuttuğum günün akşamı:hungry: :hungry: hop miğdeye:thumb:
Sevgili Dostlar bu arada geçtiğimiz son 1 hafta içinde benim açımdan önemli değişiklikler de oldu; Yaklaşık 10 senedir çalıştığım işyerimden bu ay sonu ayrılıp akabinde yeni bir işyerine başlama kararı almış bulunmaktayım.. Son bir haftadır oldukça yoğun bir tempodayım ve ay sonuna kadar da artarak sürecek gibi görünüyor.. Ancak bu süre içinde yine de organizasyonlarda olsun, forum sayfamızda olsun sizlerden kopmamaya çalışacağım.. İnsan bazen hayatında kritik dönemeçlere girebiliyor ama motivasyon yerinde olduğu sürece Allah'ın da izni ile aşılmayacak süreç yoktur.. Bugüne kadar en bunalımlı zamanlarımda bile sizlerle bir araya gelip av yapmasak dahi ettiğimiz iki muhabbet benim için her zaman terapi mahiyetinde olmuştur ve inşallah olmaya da devam edecektir..
Katılıyorum Hüseyin abi, sadece fazlasını buzluğa atarm yoksa tuttuğum gün yapmayı ve yemeyi severim:thumb:
Deniz kardeşim, hakkında hayırlı olmasını diler, yeni işinde de muvaffakiyet dilerim.İnşallah aradığın huzur ve kazancı yeni işinde bulursun.Herşey gönlünce olsun kardeşim