Hakkında herşeyin hayırlısı olsun Deniz kardeşim,gençsin tüm zorlukların üstesinden geleçeğine inanıyorum ve bu kritik dönemi en kısa zamanda atlatacağının kanatindeyim:thumb: Hayırlı geceler aykut
Dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim.Seninde alçı alınmış geçmiş olsun.En kısa zamanda tanışmak ve beraber kamış sallamk dileği ile
Herkese Günaydın; Hayırlı günler hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim.Ben arar ara katılmaya devam edeceğim şimdilik eyvallah
Günaydın Babalar, değerli balıkçılar, Romalılarrrr Hayırlı işler. La nasıl istavritti onlar yaa, 22 cm'lik istavrit mi olur? Arap istavritimi nedir?
Hoş geldiniz Dostlar... Deniz geçen konuştuğumuz gresi Bayrampaşa ya gidip gelen bir usta var burada ona söyledim bir daha ki sefere alacak oradan.Yanlız sprey şeklinde olmaya bilir. Bana verdiğin kaşık numunesinin de kalıbını yaptırıyorum sabah elemanı kalıpçıya gönderdim
Günaydın Capua prensi, napıyon nasılsın ? "arap istavriti" :laughing: literatüre yeni bir terim kattın Cihan Aleyküm selam Deniz abi, hayırlı işler sanada..