selamun aleykum gencler bende kendimce bi avraporu yazdim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1076674#post1076674
Kardeşim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah yan yana kamış sallarken eskiteceğiz bu aletleri.Yağmurlu havalrda dikkatli olacağız artıkın ne yapalım.Bu tarz vak a ların anlatıldığnı duydum ama hani olmuşmu olmamışmı bilemem.Ama yine dikkat etmek lazım şimşek ile şaka olmaz
Çok teşekkür ederim kardeş inşallah hep beraber olduğumuz avlarda eskitiriz bunları. Ama varya bu rapalaya beni de sardırdınız ya.Acayip işler açtınız başıma geceleri rüyamda rapala çekiyom
Aleyküm Selam Hüzeyin hoşgeldin Tebrikler inşallah daha iyileri daha büyükleri gelir.Elinie emeğinize sağlık afiyet olsun
Cümleten hayırlı akşamlar balık avı dostları... :laughing: :laughing: abi başladımmı bağımlılık yapıyor rapalacılık çek rüyanda lüferleri kofanaları
Fatih tebrik ederim kardeşim, dişli açısından kesatmış durum ama istavrit güzel yapmış hemde boyları süper Afiyet olsun, fotoğraflarda yine harika herzamanki gibi
Hayırlı akşamlar dostlar, akşam vardiyası geldi Av için tebrik eden tüm dostlara, ayrıca bu keyifli avda bana eşlik eden Fatih, Ali ve Hüseyin kardeşime teşekkürlerimi sunarım, kısa da olsa özlem gidermiş olduk Hafta sonu için çalışmalara şimdiden başlamakta fayda var, mekanı gelecek haberlere ve hava durumuna göre kararlaştırırız Hüseyin abi, alçının alınmasına sevindim, baya bir hafiflemişsindir En kısa zamanda senide sapa sağlam aramızda görürüz inşallah:thumb:
Balıklar beni bekliyor deniz, az kaldı inşallah Fatih bunlara istavritmi diyorsun,kraca bunlar yahu Şaka bir yana istavritlerin maşallahı var Ekibi canı gönülden kutlarım:thumb: Hayırlı olsun ersin,yeni kamışın balıksız kalmasın Hayırlı akşamlar ersin,şu rapala işini banada öğreteceksiniz
Hüseyin abi merhaba... Rapala işi hakkında bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız abi, zaten kamışla yeterli uzaklığa olta atma kabiliyetine sahip olan birisi için zor bir olay değil, oltayı suyla buluşturduktan sonra avlanılan meranın dip yapısına suyun akıntısına göre misina salıyorsunuz daha sonra makineyi kapatıp kamışın ucunu ileri ger hareket ettirerek aksiyon verip oltayı doğru hızla geri sarıyorsunuz :thumb: Sen hayırlısıyla en kısa zamanda bir iyileş birlikte ava çıkalım, o zaman bu gruptaki herkes yardımcı olur abi
Hayırlı akşamlar başkanım hg maşallah avınız güzel geçmiş,kracaları yakalamışınız,pardon istavritleri diğecektim Seni ve ekibini kutlarım:thumb: güzel bir günü daha geride bıraktınız ve özlem giderdiniz boğaz havası aldınız daha ne olsunki Evet isa baya hafifledide 3 hafta daha üstüne basmıycam İnşallah sabırsızlıkla bende bekliyorum aranıza katılmayı:thumb:
Amin abi sizlere de inşallah Saolasın Sabri abi.. sanada inşallah.. Bende teşekkür ederim abi epeydir görüşemiyorduk iyi oldu. Teşekkürler Hüseyin abi seninlede olta sallıcaz inşallah av sırasında yunuslar önümüzden geçerken oltama birtane kıraça takıldı. serçe parmağım kadar bu şuan galata da tutulan kıraçalardan.. o sıra Hüseyin kardeşim 1 tane azmanı sudan çıkardı, şöyle bir kıyasladım da, kıraça azmanın 20de 1i kadardı nerdeyse
Biz onlara kravit diyoruz abi, istavrit ve kraça arasında olan balıklara öyle deriz:laughing: :laughing: Gerçekten sabah boğaz havası bir başka güzel oluyor.Boşuna dememişler, "balıkta geçen zaman, ömürden sayılmazmış" diye Ayrıca 3 hafta dediğin nedir, göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Zaten kraça sezonuda ancak başlar.hihi
A.S Trakyalım, neler yaptın bugün, bitmedimi işlerin hala Sabrican sen nerelerdesin, görüşemez olduk mekan değişikliği yaramadı mı
Merhaba ersin,zaten sorun oltayı uzağa atamamaktan kaynaklanıyor,heralde ekipmandan kaynaklanan bir durum,ben tekne avcısı olduğum için gereken önemi vermemiştim,artık bundan sonrasına bakıcağız sıkı antremanlar sonrası bu işinde üstesinden geliriz inşallah hep beraber:thumb: İnşallah fatih,o kraca intar etmiştir,yunusa yem olucama oltaya atlıyım demiştir adaşımın tuttuğu azmanı gördüm maşallahı vardı,benim gibi obez olmuş