Evet İsa abi bir görüşemedik malum durumlar ama neyse gececek inşallah. Bende dün işbaşı yaptım sabri zor geliyor
Hüseyin en sonunda bunları cezalandırmak zorunda kalacağım Kıvırma hiç Sabrican, zaten en son Aykutun doğum günü partisinde Salsa show yapmışsın:laughing: :laughing:
goruyosun dimi abi simdi de cevap yazamiyor halbuki yazilanlari okuyor yrn ifadesini alir isa abi onun sen niye gelmiyosun kendinide aradan cikardin ya elbet birgun isa abi senide yakalar
Sabah için biraz istihbarat yapalım, gerçi Fatihin duyumları var galiba, söylesede ona göre plan yapsak
işin şakası kardeşim yarın bol şans dilerım hepinıze rast gele iğneniz keskin misinanız sağlam olsun rast gele
Bugün malzemecinin önünden geçiyordum, işim olmasına rağmen tabiki dayanamayıp daldım içeri 2 tane river sahte aldım ama gerçekten ona atlamayacak balık gerçekten yaşamayı hakediyor demektir
Yok be abi gelecek olanlarda varsa beraber belirleyelim o zaman. Şimdilik bu kadar görünüyor. İsa abi sende gelecekmisin ? ALİ HÜSEYİN FATİH
Benim zaten niyetim vardı yarın için, sizinde gitmeyi düşünmeniz sürpriz oldu.Mekan için kıyı raporlarına ve tarabyalı dostlara bir soralım, Fatih bir şeyler yazdı ama gelirse sorarız artık
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar,hepiniz iyisinizdir inşallah Yarına org.var heralde gidenlere rastgele