Afiyet şeker olsun abi beğenmene sevindim ipsala tarafında hayvan sadece çeltik ile beslendigi için camur çökek tatmaz ve diger bolgelere nazaran lezzetı cok daha iyi olur...
Daha öncede bir kez tadına bakmıştım ama pek beğenmemiş ve yiyememiştim.Demek ki bölgesel farklılıklar gerçekten çok önemliymiş, tekrar teşekkürler Ferhat kardeşim eksik olma
Mıkır Ördek nasip olmadı abi yoksa sana özellikle Mıkırdak getiricektim bolgesel olarak ismi cok fazla degişebiliyor Sürmeli , Çıkrıkcın vs.. Daha lezzetlisi yok harika bir tadı var nasip olursa bir dahaki sefere diyelim artık
İsa Abim Bu sefer pek fazla resim cekemedik fırtınadan dolayı fakat genede mevcuttaki resimlerden biraz paylasıcam onları hazırlıyorum...
Değerli Dostlar Yapmıs oldugumuz bir kac avdan kareler paylaşmak istedim affınıza sıgınarak umarım begenirsiniz... İpsalada Gün Batımı... Mekan Sahibi Ekrem Abimiz İle Aksam Yemegi Şimdiye kadar belki onlarca domuz gördük fakat boylesine büyügünü vurmak bize nasip oldu...
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin nasılsın Hadi bakalım bekliyoruz Aleyküm selam Levent hoşgeldin, sende iyisindir inşallah
Maşallah harika fotolar gerçekten, ördekler bir başka güzel, tavşanda kuzu gibiymiş Tüfek atmadan yanında gezmeye razıyım oralarda, nasip olur inşallah
Maşallah kardeşim, beğenmek ne demek bayıldım Kara avında da denizdeki gibi maharetlisin gördüğüm kadarıyla ama bu gidişle bizleride kara avına meraklı amatörler yapacaksın.Başını çok ağrıtırım ona göre İyiyim abi çok şükür sen nasılsın?
Teşekkürler Levent, dediğin gibi Ferhat her yönüyle grubumuzun en komplike avcısıdır:thumb: İnşallah uyacak bir zaman denk gelirde gidebiliriz
CÜmleten herkese hayırlı akşamlar, kısaca bir göz atayım dedimdi, Ferhatın resimleri görünce kaldım Ferhat elinize emeğinize sağlık kardeşim, fotoğraflar, yaptığınız avlar, manzara süper.. Maşallah onlar ne güzel tavşan öyle tam trofeymiş kocaman biraz daha büyüse kanguru diye Avusturalya'ya gönderirdik valla Seni ve kara avı ekibini tebrik ederim, inşallah daha nice güzel avlara imza atarsınız :thumb: NOT: ÖRDEK TÜYLERİNDEN BANA AYIRMAYI UNUTMA !!