Ne yazıkki sadece 2 saat av yapma şansımız oldu daha sonrasında cıkan fırtına hayatı iptal etti o bölgede hani oyle bır dereceye geldıkı dedım evı soküp atacak inanın tum samımıyetımle soyluyorum ayakta durabılmek ımkansız o ruzgarda insanı surukluyor daha sıddetlısını gormemıstım bundada muhakkak vardır bir hayır mekana gittigimiz anda 2 saatlik avımızda 6 adet ördek vurduk aksama resımlerini atarım...
Bende iyiyim abi uğraşıyoruz iş güç aynen devam dediğin gibi bu hafta sonu balık durumu kesattı inşallah haftaya daha güzel olur... Geçmiş olsun ferhatım neyseki sağsalim eve dönebilmişsiniz aynen katılıyorum :thumb:
iyidir kardeşim, aynen devam. işler-güçler Eyvallah abi hoşgeldin. Yeni kamış almışsın galiba, hayırlı olsun reeling Detay verebilir misin?
Bu arada Cumartesi günü yaptığımız avda kendi imalatım sahtemi kullandım. 7 balığın 4 tanesini bu sahte ile yaptım. Daha sonrasında benim bacanaklara da aynısından yaptım ama onlar kandıramamışlar sarıları Tükenmez kalemden imal edilmiştir. Boya olarak oje, alt kısıma da yapışkanlı alüminyum folyo kullanılmıştır. Sabri Beyden de yapmış olduğu sahteleri sergilemesini bekliyoruz. Hacivat ile Karagöz
İyiyim, iyiyim... Senin hızında kesilirse millet yandı demek... Kim kesebilirki sen istemedşkten sonra... hihi Selâm ve Sevgilerimle... mrsparkle
Cihan gayet şık duruyorlar.. Ellerine sağlık.. Bu gidişat gösteriyor ki önümüzdeki sene sahteye pek para vermeyeceğiz
KİMKİ O TAŞ KOYANLAR...! ÇEMBE TAKANLAR BAKAYIM....! HE... :nono: BİZEDEMİ ÖYLE OLDU ACABA NEDİR DİYE BENDE DÜŞÜNMYE BAŞLADIM BAYADIR... idk