Olay anlaşılmıştır İsa,uyarıları dikkat'e alırım Yinede söylemeden duramıyacağım,Toprak olsun çamurdan olsunn nede olsa üjbejj beyaa canı sağolsun Nasıl toprakcılık yaptım iki dakikada İsa
S.A Dostlar, hayırlı akşamlar, muhabbetiniz bol olsun. Bugün Hüseyin abiyi ziyarete gitmişsiniz İsa ve Aykut Abim, farkınızı ortaya koymuşsunuz. Allah razı olsun.
idk idk idk Hayırdır Aykut Hanginize inanayım beyaa :laughing: :laughing: idk idk idk Hayırdır inşallahidk idk
Teşekkür ederim Hüseyin abi sağolsın İyi dileklerin için teşekkür ederim İsa abi, inşallah bereketli bir av olur :thumb:
O zaman size mutluluklar ama sonra gelip şikayet etme dinlemem A.S Cihan hoşgeldin, Allah sendende razı olsun canım Dur daha bunlar iyi günlerinhihi Telefonumun şarjı ve doğum günümde aldığın parfümü inkar mı ediyorsun Gördün mü, bana bulaşırsan neler olacağını pinokyo Aykut:laughing:
abi parfüm neyse de o sarj bulunmuyodu o kadar cok aradım zor bulmustum büyük çekmecede adam bı fıyat dedı dondum ama sende kıymetlı dııl ya alıs bulundum bır kere
A.Selam cihan hg Şikayet olabilir belki hele bir araya gelelim ALLAH'ın izniyle Parfüm hediye:thumb: Hayırlı geceler ersin