Kimse yazmamış abi ya da ben göremedim Kısmetse orda görüşürüz abi hayırlı geceler. Bana müsade cümleten hayırlı geceler.
R yerine göre başkanım Hayırlı geceler Darıldı hiç cevap yazmıyor Biliyorum cengiz espirisine takılıyorum
aleyküm selam hayrlı geceler komşi yala derken abi ben almıyim :laughing: :laughing: :laughing: aleyküm selam muhtar konuşamadık akşam rast gele cihan selamlar Allaha emanet ol hayırlı geceler abi tövbe estafurullah tövbe estafurullah ben çağrsam gelmezsin ben yazana kadar sen çıktın hayırlı geceler sağlıcakla kal konuştunmu mevzuyu denizle abi 100 tane foto ekledim canm çıktı ayırcam diye insaf cümleten yarın gidenlere rast gele banada müsade kusura kalmayın yarn iş var malum hayrlı geceler sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
İyidir iyidir foto eklemek grup şenlensin biraz paylaştığın fotolar içinde teşekkür ederim sabri:thumb: Hayırlı akşamlar
Aleyküm Selam sizlerede hayırlı günler hayırlı işler Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı işler.
AMİN Cümleten Aleyküm Selam ve Selamun Aleyküm,Gününüz aydın hayırlı işleriniz olsun inşallah,Balık Avı Dostları
Çok değerli balık avı dostları uzun zamandır ne nette ne balık org. iş yoğunluğundan bir türlü görüşemedik İnş. en kısa zamanda bir org. yaparız
Selamun aleyküm arkadaşlar, Serkan hoşgeldin özledik seni Sabrican sen iştesin sanırım, kolay gelsinmrsparkle Balıktaki dostlarada rastgelsinhooked
S.A Çok kıymetli dostlar keyifler iyidir ***.havalar Balıklar ve işler biraz daha düzeldiğinde görüşelim ***,bol sohbet muhabbetli,güzel bir organizasyonda