Selamun aleyküm dostlar, yarınki av için biraz yatırım yaptım, malum AVM ziyaretleri, anca gelebildim Denizim ekibi kurmuşsunuz bile, son hazırlıklarıda tamamlayalım, geleceklerin ulaşım işini ilerleyen saatlerde çözeriz artık
Evde kaşık boyaması yaptım bugün.. Bir iki test ettikten sonra bende oraya takılırım büyük ihtimalle.. Şimdilik çıkıyorum.. Gidip yemek yiyeyim Akşama görüşürüz..
İsa abi hoşgeldin sende geleceğe yatırım yapanlardansın hihi Akşama tüm hazırlıklar yapılmış olur abi akşam mesaisi başlasın netleştiririz organizasyonu.
Gülme gülme hala gözümün önüne geliyor zaten yaa rezil oldum Allahdan biz bizeydik de kimse görmedi az kaldı çivileme giricektim suya :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: Gözümün önüne geldide ben seni suya düştün sandım. Allah tan telefon falan düşmedi suya.:laughing:
Eeee düşe kalka nasıl toparlamasını da öğrendik çok şükür Hanımla telde konuşuyorduk o sıra o bile farketmedi
selamun aleyküm cümleten nayırlı aksamlar herkese görüyorum yarın yine güzel bir org var gönlüm sizlerle şasınız bahtınız açık olsun bereketli olsun rast gele rast gele rast gele
Aynen abi. hafta içi hava durumuna da bağlı olarak karşı tarafa şu konuştuğumuz yere bir baskın verelim ama olur mu?
Cümleten selamun aleyküm, herkese hayırlı akşamlar, keyifler yerindedir umarım... Bende bugün Avrupa yakasındaydım ara ara güzel istavrit yaptı, ben çapariye ara verip birkez rapala denedim ama birşey çıkmadı, sonrasında aynen çapariye devam... Yaklaşık 2 kg istavrit avlamayı başardım, balık çok nazlıydı benim kullandığım takımlarda beden 0,18 - köstek 0,10 veya 0,16 ya 0,10 iş yaptı bütün av boyunca 100 gr çalıştım yeterli oldu kalın takım çok seyrek iş yaptı... İstavrit boylarıda bir önceki ava göre çok daha iyiydi, bu sefer çok fazla ayıklayıp suya geri atmak zorunda kalınmadı :thumb: Bugünkü kısmetime gelenler:
Kısmet diyelim zamanı gelınce o da olur ne yapalım hakkımızda hayırlısı olsun be ali Allah sağlık versin cümlemize gerisini telafi ederiz inşaalah Bilginiz olsun otobüsdeyim hasanpaşadan 1 saati geçti bineli göztepe caminin oradayım daha öldüm resmen