Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim Ersin tebrik ederim istavritler çok güzel ohhh mis valla
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin Ne demek kardeşim, sen bendesin Aleyküm selam Mustafa, nasılsın dostum
Hüseyin abiden ses çıkmadı bugün hayırdır inşallah, hoş gece dörtten önce yatmıyormuş, belki hala uyuyordur
Aleyküm selam Cengiz abim, nasılsın ? Teşekkür ederim daha güzelleri sana rastgelsin abi, valla kısmet olursa mis gibi gidecek yarına istavritler, bugün çok yorgunum uğraşamadım kızartmakla Sağolasın İsa abi, bugün istavritler azda olsa yüzümüzü güldürdü, boylarda güzeldi :thumb: bu kadarı içinde Allaha şükür...
selamunaleykum arkdasalar nasılsınız bugunkü aparatımı paylaşmak isterim http://a13 02.hizliresim.com/16/9/jyp6f.jpg
Aykut abi trafikte uzun olta mı yapıcan? valla güzel olmuş yan yana 2-3 tane daha koydurt abi sen İsa abimin oltayı nere koyacaksınız??
Ucuna birde Türk bayrağı astın mı, ceza falanda yemezsin trakyalı Ben o motora biner miyim Fatihim, adam kamışı dikmiş oturacağımız yere
Sağolasın dostum, olsun ben senin yerinede istavrit avlamaya çalıştım Ekmek parası her zaman keyiften daha önemlidir Fatih agam, birdahaki sefere birlikte olta atmak nasip olur inşallah :thumb:
Cengizim, seni sabah Mustafa alacak, bende Ferhat Aykut ve Aykutun yeğenini alıp geçerim mekana, Cihanı aradım ulaşamadım.Özelden adres ve teli Mustafaya yazarsın:thumb:
Tamam abicim teşekkür ederim. Ama araba işini hallettim babama lazım dı araba öğlene kadar gelirsin sorun olmaz dediyani sabahtan araba var bende
Ya Ersinim bana geçen hafta dedi ki; Abi bundan sonra beni almana gerek yok, artık ben motorumla giderim sana gerek yok Akşamüstü beni arıyor, "Abicim ben motorla gidecektim ama hava çok yağıyor, nasıl yaparız Bende dedimki, "bu havada ıslanmazsın, zira ahmak ıslatan yağıyor." Kıssadan hisse; "Büyük lokma ye büyük konuşma"...:thumb: