Cümleten Selamun Aleyküm Balık Avı Dostları Şöyle bir geçmişe baktım ve geldim,maşallah hafta sonu gelince forum hareketlenmiş Yarınki org.için Balık Avı Dostları'na rastgele,inşallah bereketli birgün ve iğne'leriniz dolu dolu olur Tam üstüne bastın:thumb: :thumb: Ellerine sağlık aykut:thumb: :thumb:
Selamun Aleykum dostlar; Yeni yoldan geldim ve geçmişe bakacak kadar enerjim kalmadı.Deniz kardeşim aradı haber vardı az evvel sağolsun.Yarın sabah inşallah organizasyonda bende yer alacağım. Taşdelen den geleceğim alabileceğim arkadaşlar var ise yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Dostlar ben yarın sabah rahat uyanabilmek için erken kaçıyorum.Herkese selamlar saygılar. Yarın sabah görüşmek umuduyla
Abilerim kardeşlerim bugün bir mera buldum ki sormayın kiloluk mırmırlar ve çupralar kum gibiydi ama oltam yanımda yoktu ancak baktım cyrr Bu arada yarınki ava bende geliyorum listeye +1
Levooo rüyandamı gördün o kadar balığı yoksa lokantanın akvaryumlarında mı? :laughing: yoksa yoksa düşündüğüm yerdemi ?
maaşallah muhabbet aldıı yürüdü kim tutar sizi sizlere rast gelsin sağlıcakla kalın bana müsade hayırlı geceler rast gelsin herkese
Aleyküm selam abi, hoşgeldin gelirim dersen senide alalım Aleyküm selam Levent, böyle bir merayı buralardan yazma sakın, yarın bir görüşelim seninle He canım...
Fotoğraflar az sonra Sağolasın abilerin abisi hayırlı geceler Paylaşır mıyım abi hiç hihi sadece resim ekleyeceğim detay yok :thumb:
S.A dostlar yarın hanımın açık öğretim sınavları olduğundan organizasyona katilamiyorum. Yarın için şansınız bol olsun.
Haydi bakalım bekliyoruz merakla Sabah görüşmek üzere hayırlı geceler Aleyküm selam Cengiz tekrar hoşgeldin Hayırlısı olsun Cihan, teşekkürlermrsparkle