Teklifin için teşekkür ederim İsa,aklımdanda geçmedi değil,hatta listeye benide yazın diye yazaçaktımki şimdiye kadar durdum,biraz daha sabredeyim dedim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldim bir sakatlık olmasın diye vazgeçtim Düşünmeniz bile yeterli:thumb:
Bugün hayatımın eziyeti oldu abi, ciğerci önündeki kedilere döndüm zaten elimi uzatsam 1-2 kiloluk mırmır, 2-3 kiloluk çupra, 5-6 kilodan fazla akya, bir o kadar levrek, sinaritler fangriler derken zor tuttum kendimi vallahi dalacaktım az daha sulara :laughing: :laughing: :laughing:
Levent Kardeşim hoşgeldin Görüntüler süper ancak mırmır diye fotoğrafladığın hayvan sanki Sivriburun Karagöz gibi geldi bana Bu arada listeye ekliyorum..
Bu hayvanların kuyruğuna rahatsız etmicek şekilde ne olduklarını yazan bir işaret filan koysalar on numara olur.
Hüseyin Abi alçılar çıktıysa bir iki hafta içinde havalar da tam bozmazsa seni de aramızda görelim artık Olta atmasan bile gelip kenarda oturursun
Organizasyon: Mekan Av: İstavrit, çıkarsa dişli.. Tarih: 10.02.2013 Pazar Saat:06.30 - 07.00 Kadro: Deniz Alirıza Serkan Hüseyin İsa abi Aykut abi Mustafa abi Cengiz Ferhat Levent Başka gelmek isteyen varsa ismini ekletebilir.. Organizasyon herkese açık olup mekan bilgisini isteyene özelden gönderebilirim..