Şile dedin de aklıma geldi; bir daha gece soğuk havada ısınmak için ateşin yanında durursam iki olsun.. Odun bittikten sonra hayatımda üşümediğim kadar üşüdüm
Hoşbulduk üstadım Balıkları ekiple tuttukça tanıyacağız inşallah şimdilik bildiklerimize benzetmekle durumu idare ediyoruz hocam Fatih sen çok yaşa kardeşim çok güldüm gece gece, taramalı zıpkın nerden geldi aklına :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Evet kesinlikle katılıyorum kardeşim benim gibi acemiler nasıl öğrenecek o kadar balık var denizde kitaba bakmaklada olmuyor ki bu işler oltadan çıkarmak lazım ki unutmayasın balığın adını değil mi?:hungry: Abi hayırlı geceler kısmetse sabah görüşürüz.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ne geceydi ama değil mi, resmen soğuktan hipotermiye girecektik
İnşallah deniz az kaldı az,burda içim içimi yiyor,bunca zamandır durmuşum,az daha sabredicem,hava dediğin gibi güzel olduğu bir gün olabilir:thumb: Valla başkanım ben sessiz sezsiz yatarak yazıyorum Gürültüyü gençler yapıyor
Doğru söze ne denir ama her avdan sonra balıkların canı acemi oltası çekmiş yazmayı ihmal etmiyorum şu aşamada olsa olsa çırak çıkar benden üstadım dahasına av mav yetmez
Hadi bakalım rastgele,inşallah el emeği göz nuru çaparilerinle bol balık alırsın:thumb: Hayırlı geceler
Sağol Hüseyin Abi, makaradaki misinayı da değiştirdim, çantayı da gözden geçirdim.. Benden bu gecelik bu kadar.. Herkese hayırlı geceler..